mpofilioy

Ελλάδα: Η Νατάσσα Μποφίλου αποκαλύπτει την πρόταση που δέχτηκε για την Eurovision!

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star του STAR, συνάντησε την Νατάσα Μποφίλιου χθες το βράδυ, στην παρουσίαση του νέου δίσκου της με την ονομασία «Κάτι Καίγεται» και εκείνη στάθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρεθεί στη σκηνή του διαγωνισμού, αλλά και για την πρόταση που δέχτηκε να μας εκπροσωπήσει σ αυτόν στο παρελθόν.

”Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να πάω στην Eurovision. Η μουσική μου δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Έχω την εντύπωση πως μου έγινε πρόταση, όταν ήταν πρόεδρος της ΕΡΤ, ο Διονύσιος Τσακνής”.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Διονύσιος Τσακνής σε δηλώσεις του, κατά το διάστημα της θητείας του, ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε πως ενώ η Eurovision είναι μία υποχρέωση της δημόσιας τηλεόρασης (ως υποχρέωση το αντιμετώπιζε), αν περνούσε από το χέρι του θα αποχωρούσαμε από τον διαγωνισμό.

Ο ίδιος, διετέλεσε πρόεδρος της ΕΡΤ, από τις 26 Μαΐου 2015 μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2017, ένα διάστημα που η χώρα μας είχε κάποια από τα χειρότερα αποτελέσματα της, στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Με αποκορύφωμα, την δική του προσωπική επιλογή, για την Eurovision 2016, που δεν ήταν άλλη από το συγκρότημα ARGO και το Utopian Land, που οδήγησαν την χώρα για πρώτη φορά εκτός του μεγάλου Τελικού.

Ο Διονύσης Τσακνής αμέσως μετά τον αποκλεισμό μας, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα και πως να μην το πράξει, αφού ήταν μία απόφαση 100% δική του, παρά τις αντίθετες γνώμες και παραινέσεις που έλαβε από πολλούς για το αντίθετο. 

Θα θέλατε να δείτε τη Νατάσσα Μποφίλιου στην Eurovision; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Να ελπίζουμε πως στο μέλλον δεν θα υπάρξει πρόεδρος της ΕΡΤ που θα βλέπει ως υποχρέωση την συμμετοχή μας και θα κάνει τέτοιες επιλογές που θα είναι καταδικασμένες εκ των προτέρων να αποτύχουν παταγωδώς άλλωστε ζήσαμε άλλη μια τέτοια περίπτωση με την περίφημη κριτική επιτροπή και την επιλογή βερνικου

    Απάντηση
  2. Gus
    Gus says:

    Φυσικά και έχει τραγούδια που μπορούν να πάνε
    Αλλά ας μην γελιομαστε ….οι πλειοψηφία, εκτός λίγων εξαιρέσεων, των γνωστών ονομάτων δεν θέλουν να πάνε σε διαγωνισμούς ….δεν έχουν την ίδια νοοτροπία με τους Σουηδούς για παράδειγμα. Επίσης πάντα θέλουν με ανάθεση και όταν έχεις τελικό είτε κλειστό είτε ανοιχτό πάντα θα βρουν κάτι για να πουν ότι δεν μπόρεσαν….το κλασικό ότι δεν βρήκα το κατάλληλο τραγούδι.

    Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πού να είναι και διεθνώς γνωστοι ….πρώτος στο χωριό τελευταίος στη πόλη που λένε …

    Απάντηση
  3. jimijoop
    jimijoop says:

    Σε αυτόν τον δύσκολο ημιτελικό που ήμασταν μόνο αν είχαμε ένα πολύ δυνατό κομμάτι θα περνάγαμε τελικό.

    Γενικά το 2016 ο αποκλεισμός μας ήταν προδιαγεγραμμένος, μία η έλλειψη χωρών που παραδοσιακά μας ψήφιζαν, μία η επιλογή του Τσακνή ο οποίος δεν είχε καθόλου ιδέα για τον διαγωνισμό και επ΄έλεξε την συμμέτοχη με κριτήρια φεστιβάλ ΚΝΕ, μία που τα περισσότερα φαβορ΄ί μαζεύτηκαν εκεί. Και το Rise up, το My Last Breath & το This Is Love να στέλναμε τότε, μάλλον πάλι θα είμασταν εκτόύς τελικού. Και να μην υπήρχαν οι Argo, πάλι θα στέλναμε κάτι παρόμοιου επιπέδου. Γενικά το 2016 απλά δεν ήταν η χρονιά μας.

    Βέβαια η Φουρέιρα με το Tikitam της σίγουρα θα τα πήγαινε καλύτερα από τους Argo αλλά από την άλλη, με τίποτα δεν θα είχε την τύχη του Fuego. Πάντως να λέμε την αλήθεια, ευτυχώς που πήγε το 2018 με πολύ καλύτερο τραγούδι, με την Κύπρο όπου βγήκε δεύτερη και εκτοξεύθηκε η καριέρα της μετά τον διαγωνισμό γιατί με το Come Tikitam πολύ πιθανόν θα πάθαινε Demy και σήμερα θα ήταν στα αζήτητα.

    Όσο για την Μποφίλιου, αμφιβάλλω ότι θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα, ίσως αν την στέλναμε γύρω το 2011-2015 πιθανόν θα έπαιρνε καλή θέση λόγω διασποράς καθώς και λόγω των επιτροπών. Άσε που ήταν γενικά σχετικά αδύναμες χρονιές όσο αφορά σε θέμα τραγουδιών, αρά δεν θα είχε μεγάλο ανταγωνισμό και θα ξεχώριζε σαν μύγα με στο γάλα, με την προϋπόθεση να είχε ένα καλό τραγούδι βέβαια. Το 2016 ήταν ΄η χειρότερη χρονιά που θα μπορούσε να πάει τότε καθώς ούτε ψήφους από την διασπορά θα έπαιρνε, ούτε σύμμαχους είχαμε, θα τα είχε βρει σκούρα στο televoting ενώ οι κριτικές επιτροπές τότε είχαν αλλεργία στα έθνικ και γενικά οτιδήποτε δεν θύμιζε Σουηδική ποπ ή έστω “διεθνών προδιαγραφών”. Επ΄ίσης το 2016 ήταν κακή χρονιά για τα μη αγγλόφωνα τραγούδια καθώς η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν πέρασαν καν τελικό. Θα είχε την τύχη της Δέσποινας Ολυμπίου το 2013.

    Με λίγα λόγια δεν θα άλλαζε και πολύ το τελικό αποτέλεσμα, κατά την γνώμη μου.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *