Λετονία: Στην Ελβετία για τα γυρίσματα του postcard οι Tautumeitas!
Οι εκπρόσωποι της Λετονίας, Tautumeitas, ταξίδεψαν στην Ελβετία και συγκεκριμένα στη Ζυρίχη όπου και έφτασαν σήμερα το απόγευμα για τα γυρίσματα της postcard που θα προβληθεί πριν την εμφάνισή τους στον διαγωνισμό με το Bur man laimi.
Το συγκρότημα ανέβασε stories στο Instagram και μοιράστηκε με το κοινό τον ενθουσιασμό του που βρίσκονται στη διοργανώτρια χώρα όπου και θα γυριστούν όλα τα postcards ξανά μετά από πέντε χρόνια μετά το 2019.
Μέσα από τα postcards προβάλλονται σημεία και αξιοθέατα της διοργανώτριας χώρας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον τηλεθεατή να τη γνωρίσει λίγο παραπάνω αλλά αποσκοπεί και στην αξιοποίηση του σκηνοθετικού χρόνου για την προετοιμασία της σκηνής πριν από κάθε εμφάνιση. Να θυμίσουμε πως τα postcards εισήχθησαν στον διαγωνισμό το 1970 και από τότε έχουν εξελιχθεί πολύ!
https://youtu.be/b1_t79mQkm4?si=Zw-xoD4HR2a44noI
Πηγή: Tautumeitas (Instagram)
Η Λετονία διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2025 την Πέμπτη 15 Μαϊου.
Πείτε μας στα σχόλια πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Σλοβενίας και η επιλογή να γυριστούν τα postcards στην Ελβετία;
Για όλα τα νέα σχετικά με τον διαγωνισμό, μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!
Υποβολή Σχολίων
Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;Μη διστάσετε!