Λετονία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Λετονίας, SUPERNOVA 2024, όπου δέκα καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή του Dons με το τραγούδι “Hollow”. Στην δεύτερη θέση ο Alekss Silvers με το τραγούδι “For the Show” και στη τρίτη θέση οι St Levica με το τραγούδι “Tick Tock”, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο Avei και η Katrina Gupalo.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 297 βαθμούς νικητής αναδείχθηκε ο Dons με 93 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου κατέληξαν ο Alekss Silvers με 204 βαθμούς.
  • Ο Dons πήρε τα περισσότερα δωδεκάρια. Συνολικά πήρε 19 δωδεκάρια. Ακολουθεί ο Alekss Silvers με τέσσερα δωδεκάρια, ο Avei, οι Vestules, η Katrina Gupalo και η Papira Lidmasinas με ενα δωδεκάρι.
  • Στη τελευταία θέση κατέληξε ο Edvards Strazdins με 75 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Λετονίας, SUPERNOVA 2024, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 21:10 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λετονίας στην Eurovision 2024!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *