Eurovision 2024: Πριν τα Χριστούγεννα η πώληση των εισιτηρίων!

Παρότι βρισκόμασε στην αρχή της σεζόν, έχουμε ήδη τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την πώληση των εισιτηρίων για την Eurovision 2024!

Σύμφωνα με το Skånska Dagbladet, η πρόθεση των διοργανωτών είναι τα εισιτήρια, για τον ερχόμενο διαγωνισμό, να κυκλοφορήσουν στο διάστημα των τριών επόμενων μηνών, καθώς το Μάλμε έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας για τη διοργάνωση του 2024!

Συνεπώς, η πώληση των εισιτηρίων είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί πριν τα Χριστούγεννα, εμφανώς νωρίτερα συγκριτικά με την περσινή χρονιά, όταν οι γύροι πώλησης των εισιτηρίων έλαβαν χώρα στις 7 Μαρτίου και 24 Απριλίου.

Η Karin Karlsson, μία εκ των διοργανωτών του ερχόμενου διαγωνισμόυ, δήλωσε:

“Φυσικά η πρόθεσή μας είναι όσο δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να μπορέσουν να αγοράσουν εισιτήρια. Την τελευταία φορά πωλήθηκαν 83.000 εισιτήρια. Ελπίζουμε ο αριθμός αυτός να αυξηθεί το 2024!”

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά του το Μάλμε θα φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό της Eurovision και η έβδομη φορά, συνολικά, που θα βρεθεί σε σουηδικό έδαφος, μετά την περσινή νίκη της Loreen, με το τραγούδι “Tattoo“.


Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: eurovoix 

1 reply
  1. Βασιλική Τοπη
    Βασιλική Τοπη says:

    Πόσο κοστίζουν περίπου τα εισιτήρια;;;;; μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήριο μόνο για μια συναυλία;;; πχ για ένα ημιτελικό;;;; ή για τα δοκιμαστικά πριν τον τελικό;;;;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *