Στατιστικά Δεκεμβρίου: Περισσότεροι από διπλάσιοι επισκέπτες σε σχέση με όλο τον ανταγωνισμό το Eurovisionfun!

Με μία εμφατική πρωτιά που αποδεικνύει αυτό που εδώ και 3 χρόνια έχουμε ως μότο, έκλεισε το 2024 για το Eurovisionfun. Με 173.000 επισκέπτες να συντονίζονται στην ιστοσελίδα μας, περισσότεροι δηλαδή από διπλάσιοι επισκέπτες από ότι όλος ο εγχώριος ανταγωνισμός, κάνατε πράξη για μία ακόμη φορά πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι το Eurovisionfun!

Στην κορυφή το Eurovisionfun για 3 χρόνια

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε το similarweb, 173.000 επισκέπτες βρέθηκαν τον Δεκέμβριο στο Eurovisionfun για να πληροφορηθούν όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της Eurovision! Τα τρία υπόλοιπα ελληνικά sites που ασχολούνται με τον διαγωνισμό συγκέντρωσαν συνολικά λιγότερους από 81.000 επισκέπτες, ούτε δηλαδή τους μισούς από όσους επισκέφθηκαν την δική μας ιστοσελίδα.

Αναλυτικότερα:

  • Eurovisionfun 172.700
  • ogaegreece 47.500
  • infegreece 27.000
  • gpstomusic 6.200

Και τα ποιοτικά όμως χαρακτηριστικά αποδεικνύουν την υπεροχή του Eurovisionfun σε όλους τους τομείς, είτε αυτό αφορά την κατάταξη στην Ελλάδα, το παγκόσμιο ranking, τον χρόνο παραμονής στην ιστοσελίδα, αλλά και τον αριθμό των άρθρων που επισκέπτεται ο κάθε αναγνώστης.

Το Eurovisionfun δεν πρωταγωνιστεί όμως μόνο στην Ελλάδα και Κύπρο, όπου είναι με διαφορά το δημοφιλέστερο Eurovision site, αλλά και παγκοσμίως. Για έναν ακόμη μήνα το site μας βρίσκεται στην τέταρτη θέση, πίσω μόνο από τα eurovisionworld, wiwibloggs και eurovoix και αρκετά ψηλότερα από γνωστές και ιστορικές ιστοσελίδες, όπως είναι το esctoday, το escxtra, το escplus κ.α.

Η μεγαλύτερη κοινότητα της Eurovision στην Ελλάδα το Eurovisionfun!

Χωρίς καμία αμφιβολία το Eurovisionfun συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη κοινότητα της Eurovision στην Ελλάδα, συνεχίζοντας να παρέχει στους αναγνώστες του πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση, με επίκεντρο πάντα την αγάπη όλων των συνεργατών μας για το διαγωνισμό.

Χωρίς ατζέντες, χωρίς να αναμένουμε με τα γραφόμενα μας δωρεάν εισιτήρια, χωρίς να πληρώνουμε για ψεύτικους followers και likes στα κοινωνικά μας δίκτυα, η γιγάντωση του Eurovisionfun είστε όλοι εσείς, που έχετε αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Τα καλύτερα έρχονται

Φυσικά το ραντεβού μας συνεχίζεται και είναι διαρκές. Καθημερινά μέσα από την ιστοσελίδα μας, το Youtube, τα social media μας, το group μας στο Facebook, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την κοινή μας αγάπη, που δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το 2024 μπαίνει με πολλούς εθνικούς τελικούς και φυσικά με τις εξελίξεις για την ελληνική και κυπριακή συμμετοχή. Το ραντεβού μας είναι καθημερινό στην πιο ενδιαφέρουσα περίοδο της σεζόν.

Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

8 ΣΧΟΛΙΑ
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      μα και όλους μαζι να τους βάλουμε εχουν λιγοτερους απο τους μισους επισκέπτες μας. Σιγα μην κάνουμε ιδιαιτερη αναφορα σε ενα τοσο μικρο σαιτ…Ολοι μαζι καλα ειναι. Ασε που έτσι οπως παει το πράγμα βλεπω infe greece συντομα δευτερο.

      Απάντηση
      • eu8
        eu8 says:

        Ρε παιδια ολοι εχουμε την ιδια αγαπη για το διαγωνισμο. Ας κανουμε ολοι τη δουλεια μας χωρις να λεμε για τους αλλους..δεν υπαρχει λογος. Το λεω φιλικα πραγματικα..αλλωστε λιγο πολυ ολοι απο τον Ogae Greece ξεκινησαν. Ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι..

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Θα σου πω το ίδιο που εχω σε παρόμοια σχόλια. Αυτο το σχόλιο το έκανες και στους άλλους όταν ανεφέρθηκαν με ψέματα και συκοφαντίες σε εμάς κ δεν έκαναν απλά τη δουλειά τους ή η επιλεκτική ευαισθησία σου είναι μονο εδω; Με σεβασμό στο λέω.

          Απάντηση
          • eu8
            eu8 says:

            Ειλικρινά ώς άνθρωπος λέω την αλήθεια, οπότε οταν κανει λάθος και η άλλη πλευρά τα λέω έντονα. Οποτε πάντα τα λεω οπουδηποτε. Ουτως η αλλιώς όλοι παλεύουμε για το καλύτερο. Άντε καλή eurovisionική χρονια να έχουμε και καλή καρδιά

  1. OrD
    OrD says:

    Προσπαθείτε και έχετε φτιάξει ένα ευχάριστο σάιτ για τον διαγωνισμό , αλλά αυτή τη μικροπρέπεια σας δεν μπορώ να την καταλάβω. Κανένα άλλο από τα μεγαλύτερα σάιτ από εσάς , δεν κάθονται να ανεβάζουν αυτά τα στατιστικά, γιατί δεν χρειάζεται να αποδείξουν κάτι. Εσείς μάλλον έχετε την ανάγκη να δείξετε ότι είστε δημοφιλείς, αλλά όχι μόνο αυτό. Ανεβάζετε και ονομαστικά για τα άλλα σάιτ με σκοπό να δείξετε τι ακριβώς; Αντί απλά να ανεβάσετε τα στοιχεία συνολικά για τον ανταγωνισμό εγχώρια. Ειδικά η εμμονή σας με τον ογκαε που σε κάθε παρόμοιο άρθρο θέλετε διακαώς να δείξετε πόσο το ξεπερνατε δείχνει ανθρωποφαγικη διάθεση και αναξιοπρέπεια από εσάς. Συν του ότι με το περιστατικό πριν λίγους μήνες είχατε αφηνιασει και είχατε κάνει πόσα άρθρα γεμάτα με τοξικά σχόλια από κάτω που τους κατακεραυνωναν.
    Ο διαγωνισμός έχει κάποιες συγκεκριμένες αξίες αλλά εσείς δείχνετε να μην τις ενστερνιζεστε. Το ατελείωτο θαψιμο του Βίκτωρα πέρσι, αυτός ο χαμός με το 4αρι της ΕΡΤ , λες και τους το χρωστούσαν το 12αρι , αυτή η αναξιοπρέπεια με τα viewing figures… Τέτοια τοξικότητα να μ λείπει , βρίσκω αν θέλω άπειρη στα σοσιαλ. Απλά σιγά σιγά αυτό θα γίνεται αντιληπτό και από άλλους επισκέπτες. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανέβει το σχόλιο αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον διαβάστε το πριν το απορρίψετε.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Λάθος εκανες και ως προς το τελευταιο μέρος του σχολίου σου, όπως φυσικά και με τα προηγούμενα. Και επειδη εμεις εδω ανεβαζουμε όλες τις αποψεις, είτε μας αρεσουν, είτε δεν μας αρέσουν θα σου πω εκτός από το να διαβάσεις το προηγούμενο σχόλιο μου (ως απάντησή σου) και τα εξης. Προφανως δεν εχεις δει τα αντιστοιχα αρθρα απο εφημεριδες, ραδιοφωνικους σταθμους, τηλεοπτικους σταθμους κλπ που αναφέρουν κ προβάλλουν, με γραφήματα αντίστοιχα με εμάς άρθρα και όπου αναφέρονται ονομαστικώς στον ανταγωνισμό. Αν σε ενοχλεί λοιπόν που μία “παρέα” όπως μας χαρακτήρισαν οι φίλοι σου κατάφερε να κάνει αυτό που οι ίδιοι δεν μπορεσαν ούτε ποτέ στα πιο τρελά τους όνειρα, τότε πολύ απλά μπορείς να πραγματοποιήσεις την απειλη σου και να μην μας διαβάζεις. Εμείς αυτοί είμαστε και αυτός είναι ο τρόπος να διαφημισουμε την δουλεια μας, σε τηλεοπτικους σταθμους, καλλιτεχνες, δισκογραφικες κλπ. Δεν βάζουμε χορηγούμενες, δεν αγοράζουμε ψεύτικους followeres από την Ζιμπάμπουε κοκ. Παρουσιάζουμε απλά την πραγματικοτητα, με αυτούς τους αριθμούς, που εννοειται ότι ενοχλει, μία ελάχιστη πλέον μερίδα ανθρώπων, επειδή τα τελευταια 3 χρονια τους εχουμε χαλάσει το παραμύθι που πουλούσαν εγχώρια και στο εξωτερικό. Εμείς τουλάχιστον δεν αναφερόμαστε και δεν διαφημιζόμαστε με ψέματα, αποδίδοντας μας ιδιότητες που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια (βλ. το επίσημο σωματείο στην Ελλάδα – γτ άραγε κανένα άλλο παράρτημα ogae παγκοσμίως δεν χρησιμοποιεί τον ίδιο χαρακτηρισμό ή λες και ο infe δεν είναι επίσημο σωματείο).Τώρα όσο αφορά αυτά που λες για το θάψιμο πέρσι της ελληνικής συμμετοχής ή το 4αρι στην Κύπρο, θα σου πω απλά πως αυτή ήταν η γνώμη μας και η γνώμη όλης της Ελλάδας επίσης, πλην φυσικά των φίλων σου (γιατί άραγε;), που έβλεπαν να μπαίνουν τα θεμέλια της επιτυχίας και να κλείνουν στόματα. Βλέπεις γράφουμε πάντα τη γνώμη μας και αυτό που πιστεύουμε με βάση αυτά που βλέπουμε και ακούν τα αυτιά μας και όχι με βάση δωρεαν εισιτήρια ή άλλες διευκολύνσεις, εξου και η τεράστια απήχηση της ιστοσελίδας μας, όταν ο ανταγωνισμός αγχωμαχά να φθάσει όλοι μαζί τους μισούς αναγνώστες μας. Χαίρομαστε πάντως που ενοχλούμε τύπους όπως εσύ και θα συνεχίσουμε να σας ενοχλούμε όλο και περισσότερο στο μέλλον, για αυτό είτε να το συνηθίσεις, είτε όπως σου είπα και παραπάνω αν δεν το αντέχεις απλά να μην μας διαβάζεις. Κάτσε λοιπόν στην οθόνη σου και απόλαυσε το, γτ και δεν μπορείς (τε) να κάνεις (τε) τιποτα και γιατί τα καλύτερα έρχονται!!!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *