Γερμανία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Γερμανίας, Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024, όπου εννέα καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μικρή διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή της Marie Reim με το τραγούδι “Naiv”. Στην δεύτερη θέση η Bodine Monet με το τραγούδι “Tears Like Rain” και στη τρίτη θέση o Ryk με το τραγούδι “Oh Boy”, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο Isaak Guderian και η Leona.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 214 βαθμούς νικήτρια αναδείχθηκε η Marie Reim με 3 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου κατέληξε η Bodine Monet με 211 βαθμούς και ακολούθως ο Ryk με 209 βαθμούς.
  • Ο Ryk πήρε τα περισσότερα δωδεκάρια. Συνολικά πήρε 10 δωδεκάρια. Ακολουθούν η Marie Reim με επτά δωδεκάρια, ο Isaak Guderian με πεντε δωδεκαριά, η Bodine Monet με τρία δωδεκάρια, οι NinetyNine με δυο δωδεκάρια και η Leona με ένα δωδεκάρι.
  • Η Marie Reim και η Bodine Monet έχουν ψηφιστεί από όλους τους συντάκτες μας.
  • Στη τελευταία θέση κατέληξε ο Floryan με 47 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Γερμανίας, Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στις 23:20 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *