Germany Odds

Γερμανία: Το φαβορί για νίκη στο Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024!

Σε λίγες ώρες η Γερμανία καλείται να επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπο της στον Διαγωνισμό της Eurovision. Συνολικά, εννέα καλλιτέχνες διεκδικούν την νίκη στο Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024, τον εθνικό τελικό της χώρας.

Οι απανταχού fans του Διαγωνισμού θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν live το Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024 μέσα από την ιστοσελίδα του ARD Das Erste, πατώντας ΕΔΩ. Το show θα ξεκινήσει στις 23:20 ώρα Ελλάδος.

Τα στοιχήματα

Οι στοιχηματικές αποδόσεις δίνουν μια άνετη επικράτηση του RYK, ο οποίος με το “Oh boy” έχει κερδίσει την προτίμηση των eurofans.

Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024 Odds

Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024 Odds

Οι Διαγωνιζόμενοι

Εννέα καλλιτέχνες συμμετέχουν στον τελικό του Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024, με τον νικητή του αποψινού σόου να εκπροσωπεί τη Γερμανία στο Μάλμε τον Μάιο.

Οι Εννέα φιναλίστ είναι:

  1. NinetyNine – “Love on a budget”
  2. Leona – Undream you”
  3. Isaak Guderian – “Always on the run”
  4. GALANT – “Katze”
  5. Floryan – Scars”
  6. Bodine Monet – “Tears like rain”
  7. RYK – “Oh boy”
  8. Marie Reim – “Naiv”
  9. Max Mutzke – “Forever strong”

Η εκπομπή θα προβληθεί ζωντανά από το eurovision.de, με παρουσιάστρια την Barbara Schöneberger.

Φέτος, θα υπάρξει τηλεψηφοφορία και διαδικτυακή ψηφοφορία για τον γερμανικό τελικό. Η νικήτρια εμφάνιση θα καθοριστεί από την ψηφοφορία του κοινού (50%) και την ψηφοφορία της διεθνούς κριτικής επιτροπής (50%),  όπως και στη Eurovision.

Αρχικά, οκτώ διεθνείς επιτροπές θα αξιολογήσουν σύμφωνα με το σύστημα βαθμολόγησης της ESC (1 – 12 βαθμοί).  Πέντε επαγγελματίες της μουσικής σε οκτώ διαφορετικές χώρες θα αξιολογήσουν τις παραστάσεις από την τελευταία πρόβα το προηγούμενο βράδυ.  Σε περίπτωση ισοβαθμίας για την πρώτη θέση, η υψηλότερη βαθμολογία του κοινού θα κρίνει ποιος θα πάει στο Μάλμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision 2024!

Πηγή: eurovisionworld

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *