Eurovision 2024: Ο Dan Shipton θα σκηνοθετήσει τη Γερμανία, την Αυστρία και την Κύπρο!

Ο Dan Shipton θα σκηνοθετήσει τρεις χώρες στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Συγκεκριμένα, η Black Scull Creative, η οποία ανήκει στον Dan, στον σύζυγό του Ross Nicholson και στους συνεργάτες τους Jay Revell και Paul Gardner, θα είναι υπεύθυνη για το τηλεοπτικό αποτέλεσμα των συμμετοχών της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Κύπρου.

Μιλώντας στο The Euro Trip, ο Dan Shipton αποκάλυψε:

Έχουμε την Αυστρία, τη Γερμανία και την Κύπρο.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτές τις χώρες και είμαστε πολύ κοντά μαζί τους.

Απορρίψαμε αρκετές συνεργασίες φέτος για να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια, αλλά δεν μπορούσαμε να μη συμμετάσχουμε στη Eurovision, γιατί είναι το πάθος μας.

Ο Shipton έχει υπάρξει creative director πολλών συμμετοχών την τελευταία δεκαετία και ήταν ο κύριος creative director της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ. Επίσης το 2022 συνεργάστηκε με τέσσερις χώρες, ενώ το 2021 με επτά. Ο Shipton και ο Nicholson αναγκάστηκαν να μειώσουν τις φετινές τους συνεργασίες στη Eurovision, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μαζί τους στις τρεις φετινές συμμετοχές τους στο Μάλμε θα συνεργαστεί και ο Marvin Dietmann.

Η Kaleen,η φετινή εκπρόσωπος της Αυστρίας στη Eurovision, είναι παντρεμένη με τον Dietmann και καλή φίλη με τον Shipton.

Με την Kaleen είμαστε χρόνια φίλοι.

Το τραγούδι είναι banger και έχει πολύ ωραία στοιχεία. Είναι υπέροχη, τα φωνητικά της είναι εκπληκτικά, η χορογραφία απίθανη και το τραγούδι είναι τέλειο.

Έχει το κάτι διαφορετικό από αυτό που θα περιμένεις από ένα συνηθισμένο τραγούδι στη Eurovision. Αυτό που έχουμε ετοιμάσει θα ενθουσιάσει.

Η 17χρονη Silia Kapsis που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο μας με το Liar έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει με τον Shipton και την ομάδα του για να έχει έτοιμη την εμφάνισή της για το Μάλμε.

To τραγούδι είναι φανταστικό. Όταν μου το έστειλε η ομάδα της, το άκουσα, το άκουσα ξανά, το άκουσα και για τρίτη φορά και μου άρεσε πολύ.

Σαν καλλιτέχνης είναι καταπληκτική. Φωνητικά είναι φοβερή. Η χορογραφία είναι υπέροχη. Έχει σίγουρα την προοπτική να ξεχωρίσει.

Η σκηνή της Eurovision έχει δημιουργηθεί από από τον Γερμανό σχεδιαστή Florian Wieder, o οποίος έχει σχεδιάσει επτά σκηνές στη Eurovision από το 2011, συμπεριλαμβανομένου την περσινή στο Λίβερπουλ.

Οτιδήποτε σχεδιάζει ο Florian είναι εκπληκτικό.

Είναι υπέροχο να έχεις το κοινό γύρω σου. Το σχήμα του σταυρού θα αναγκάσει τον κόσμο να συσπειρωθεί γύρω από τη σκηνή.

Είναι στο χέρι μας, ως creative directors, να βρούμε τον τρόπο ώστε να αποτυπώνεται κάτι διαφορετικό και να μαντέψουμε πως θα φαίνεται σαν αποτέλεσμα για να κάνουμε κάτι που θα ξεχωρίσει.  Η σκηνή έχει πολλές δυνατότητες.

 

Πηγή: Τhe Euro Trip Podcast

4 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *