Grossstadtgefluster

Γερμανία: Οι Grossstadtgeflüster δεν υπέβαλαν συμμετοχή για το Das deutsche Finale 2024!

Οι φερόμενοι ως συμμετέχοντες του Das deutsche Finale 2024 και αγαπημένοι των fans, Grossstadtgeflüster δεν θα λάβουν μέρος στον Γερμανικό προκριματικό γύρο του Das deutsche Finale 2024 για την επιλογή του Γερμανού εκπροσώπου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Malmö. Ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλός: η μπάντα δεν είχε καν υποβάλει αίτηση στο NDR και το κατέστησε σαφές σήμερα σε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα ταίριαζαν! Ο τίτλος του τραγουδιού “Ich kündige” είναι συνοπτικός, μοναδικός και πιασάρικος. Κυκλοφόρησε μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2023 και θα μπορούσε απλώς να περιοριστεί στα συνηθισμένα τρία λεπτά, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Και το τραγούδι είχε ήδη κάνει πάταγο στη Eurovision bubble και στο TikTok εκ των προτέρων. Παρ ‘όλα αυτά, οι Grossstadtgeflüster δεν θα λάβει μέρος στα Γερμανικά προκριματικά της Eurovision το 2024 και έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη Γερμανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Malmö της Σουηδίας.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι τους “Ich kündige” στο παρακάτω βίντεο:

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα απάντησε στις φήμες με μια δήλωση σε μια ανάρτηση στο Instagram, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

“Λόγω του ότι πολλοί άνθρωποι μας ρωτούν αν θα συμμετάσχουμε στην Eurovision:

Σίγουρα, θα ήταν τιμή για εμάς να εξασφαλίσουμε την τελευταία θέση για τη Γερμανία.

Ωστόσο, δεν υποβάλαμε αίτηση επειδή είμαστε απαίσιοι στο να τηρούμε προθεσμίες και, επιπλέον, τείνουμε να παθαίνουμε αλλεργία κάθε φορά που περπατάμε πολύ κοντά σε μια Γερμανική σημαία.”

Ήδη από τις 12 Οκτωβρίου, υπήρξαν αναφορές σχετικά με πιθανή αίτηση των Grossstadtgeflüster με το “Ich kündige” όπως είχε μεταδόσει το ESCKompakt, σημειώνοντας ότι το συγκρότημα δεν είχε επιβεβαιώσει ότι συμμετείχαν στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Μεγάλος ντόρος είχε αναπτυχθεί γύρω από το τραγούδι “Ich kündige” και το βίντεό του. Ένα Tiktok με το τραγούδι είχε φτάσει σχεδόν τα 3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε δύο ημέρες. Ένας υπαινιγμός από το fan account στο X, Songfestival Azerbaijan έκανε τα υπόλοιπα για να πυροδοτήσει τις ελπίδες στο Eurovision bubble.

Έτσι τώρα, δύο ημέρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση των επίσημων συμμετεχόντων στα προκριματικά για τη συμμετοχή της Eurovision της Γερμανίας Das deutsche Finale 2024, έρχεται η διάψευση. Με αυτό, η μπάντα μάλλον κάνει χάρη στο NDR, επειδή η πιθανή απογοήτευση των fans για τη μη συμμετοχή των Grossstadtgeflüster θα έχει ξεθωριάσει μέχρι τότε.

Πηγή: esc-kompakt.de

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media μας, για να μην χάσετε τίποτα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision: 

 

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *