Ελλάδα: Έρχεται το πρώτο Eurovision pre-party στην Αθήνα | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μία πολύ χαρούμενη είδηση για τους φίλους της Eurovision στην Ελλάδα και όχι μόνο, αφού το πρώτο Eurovision pre-party στην Αθήνα είναι προ των πυλών!

Μεγάλη και γνωστή εταιρεία παραγωγής, με εμπειρία σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, προετοιμάζει εδώ και καιρό την διοργάνωση του πρώτου Eurovision pre-party στην χώρα μας. Πέρσι αυτό δεν ήταν εφικτό, φέτος όμως οι προετοιμασίες έχουν προχωρήσει αρκετά και πιθανότατα σύντομα θα έχουμε και τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλα τα παραδοσιακά Eurovision pre-party, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και δημοφιλείς eurostars, που έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό και όχι μόνο κοινό.

Το party εφόσον όλες οι προετοιμασίες ευοδωθούν, θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου, σε συναυλιακό χώρο των Αθηνών και η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει μόλις ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται ένα τέτοιο Eurovision event στην Ελλάδα, μία χώρα που έχει μία μεγάλη και παθιασμένη κοινότητα των φίλων του διαγωνισμού, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία χωρίς να ταξιδέψουν μακριά, να δούνε πολλούς από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, να ερμηνεύουν ζωντανά τις συμμετοχές τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το πρώτο Eurovision pre-party της Ελλάδας!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *