Eurovision 2024: Το Eurovisionfun on site στην κλήρωση των ημιτελικών στο Μάλμε!

Για πρώτη φορά ένα ελληνικό media θα βρεθεί ζωντανά στην διαδικασία της κλήρωσης των δύο ημιτελικών της Eurovision. Με μεγάλη χαρά και τιμή μπορούμε να ανακοινώσουμε στους αναγνώστες μας, πως με διαπιστευμένο απεσταλμένο θα είμαστε ζωντανά στο Μάλμε την Τρίτη 30/1, για να σας μεταφέρουμε όλα όσα θα συμβούν εκεί.

Ανάμεσα στα ελάχιστα media το Eurovisionfun παρόν στην κλήρωση

Το Eurovisionfun επιβεβαιώνοντας τις άψογες σχέσεις που διατηρεί με το SVT, που φέτος διοργανώνει το διαγωνισμό της Eurovision, θα είναι ένα από τα πολύ λίγα προσκεκλημένα media που θα παρακολουθήσουν ζωντανά την διαδικασία της κλήρωσης κατανομής των χωρών στους δύο ημιτελικούς της Eurovision 2024 και φυσικά το μοναδικό ελληνικό!

Το παραπάνω αποτελεί μία μεγάλη αναγνώριση και καταξίωση για την ιστοσελίδα μας, που πλέον συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες του είδους της, χάρις στην δική σας αγάπη και υποστήριξη!

Για αυτό συντονιστείτε τόσο στην ιστοσελίδα μας, αλλά και σε όλα τα social media μας την Τρίτη 30/1, λίγο πριν τις 20.00, για να παρακολουθήσετε με κάθε λεπτομέρεια αυτό το σημαντικό γεγονός για την Eurovision 2024.

Τι είναι η κλήρωση των Ημιτελικών;

Πρόκειται για μία καθιερωμένη εκδήλωση, κατά την οποία η πόλη στην οποία διεξήχθη ο διαγωνισμός την προηγούμενη χρονιά παραδίδει τα ηνία της διοργάνωσης στην επόμενη.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η κλήρωση που καθορίζει σε ποιον από τους δύο ημιτελικούς, καθώς και σε ποιο μέρος αυτών (Α’ ή Β’ μισό), θα διαγωνιστούν οι συμμετέχουσες χώρες. Τέλος, καθορίζεται σε ποιον ημιτελικό θα ψηφίσουν οι χώρες που προκρίνονται απευθείας στον τελικό, δηλαδή οι λεγόμενες “Big 5” (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία.

Σας υπενθυμίζουμε πως στην Ελλάδα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την κλήρωση μέσα από το Eurovision Channel στο ERTFLIX, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2024!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ogy Papas
    Ogy Papas says:

    Παιδιά, το να είστε εκεί δεν λέει τίποτα. Ξέρουμε τον τροπο που είστε εκεί. Δεν ανακαλύψατε και την πυρίτιδα. Τα άρθρα σας είναι για τον κάδο. Κάντε δουλειά, προσπαθήστε έστω λίγο. Τα άρθρα σας αποπνέουν βαρεμάρα και γράψιμο με το ζόρι. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ή αφήστε το αντικείμενο για τα άτομα και τα σάιτ που έχουν μεράκι και όρεξη. Για τον Θεό δηλαδή. Λυπηθείτε τους Έλληνες eurofans. Δεν μας αξίζει τόση μετριότητα και ερασιτεχνισμός.

    Απάντηση
  2. Ogy Papas
    Ogy Papas says:

    Παιδιά, το να είστε εκεί δεν λέει τίποτα απολύτως. Ξέρουμε τον τροπο που είστε εκεί. Δεν ανακαλύψατε και την πυρίτιδα πια. Τα άρθρα σας είναι για τον κάδο των αχρήστων. Κάντε δουλειά, προσπαθήστε έστω λίγο. Τα άρθρα σας αποπνέουν βαρεμάρα και γράψιμο με το ζόρι. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ή αφήστε το αντικείμενο για τα άτομα και τα σάιτ που έχουν μεράκι και όρεξη. Για τον Θεό δηλαδή. Λυπηθείτε τους Έλληνες eurofans. Δεν μας αξίζει τόση μετριότητα και ερασιτεχνισμός.

    Απάντηση
  3. Ogy Papas
    Ogy Papas says:

    Παιδιά, το να είστε εκεί δεν λέει τίποτα απολύτως. Ξέρουμε τον τροπο που είστε εκεί. Δεν ανακαλύψατε και την πυρίτιδα. Τα άρθρα σας είναι για τον κάδο. Κάντε δουλειά, προσπαθήστε έστω λίγο. Τα άρθρα σας αποπνέουν βαρεμάρα και γράψιμο με το ζόρι. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ή αφήστε το αντικείμενο για τα άτομα και τα σάιτ που έχουν μεράκι και όρεξη. Για τον Θεό δηλαδή. Λυπηθείτε τους Έλληνες eurofans. Δεν μας αξίζει τόση μετριότητα και ερασιτεχνισμός.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *