Ο Timur Miroshnychenko ελπίζει πως θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν του χρόνου την Eurovision στην Ουκρανία!

Ο σχολιαστής του διαγωνισμού της Eurovision για την ουκρανική δημόσια τηλεόραση και ένας εκ των παρουσιαστών της Eurovision 2027, ανέφερε σε συνέντευξή του πως ελπίζει η Ουκρανία την επόμενη χρονιά να νικήσει και να φιλοξενήσει στο έδαφος της τον διαγωνισμό!

Στο podcast του Eurovoix μίλησε ο  Timur Miroshnychenko, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως η φετινή συμμετοχή της χώρας του, Teresa & Maria, είναι σε θέση να νικήσει και να φέρει τον διαγωνισμό το 2025 στην Ουκρανία.

Τα πλησιέστερα χρόνια, ίσως του χρόνου, θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε τη Eurovision στην Ουκρανία. Θέλω όλοι οι άνθρωποι από διάφορες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου να έχουν την ευκαιρία να έρθουν στην Ουκρανία και να ακούσουν προσωπικά όλα τα ευχαριστήρια λόγια από τους Ουκρανούς.

Αναλογιζόμενος τη νίκη της Ουκρανίας το 2022, όταν η Kalush Orchestra κέρδισε τον διαγωνισμό στο Τορίνο της Ιταλίας με το τραγούδι “Stefania”, ο Timur είπε ότι θα ήταν η πιο σημαντική μετάδοση της καριέρας του:

Φυσικά, καταλάβαμε ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που μας στηρίζουν…αλλά ακριβώς εκείνο το βράδυ όλοι εμείς οι Ουκρανοί καταλάβαμε ότι δεν είμαστε μόνοι.

Η Ουκρανία παρότι ήταν η νικήτρια της Eurovision 2022, δεν διοργάνωσε τον επόμενο διαγωνισμό. Λόγω της συνεχιζόμενης πολεμικής σύγκρουσης μετά την εισβολή της Ρωσίας, η EBU αποφάσισε πως δεν είναι δυνατό η πραγματοποίηση του διαγωνισμού στην Ουκρανία και έτσι το BBC ανέλαβε να φιλοξενήσει την Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Φέτος την Ουκρανία εκπροσωπούν οι Alyona Alyona και Jerry Heil με το τραγούδι Teresa & Maria, που είναι μέχρι στιγμής και το μεγάλο φαβορί για την νίκη σύμφωνα με τα στοιχήματα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *