Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Ουκρανίας!

Η στιγμή που πολλοί eurofans περίμεναν επιτέλους έφθασε! Οι πρώτες πρόβες των καλλιτεχνών είναι πλέον γεγονός. Η Malmö Arena στο Μάλμε της Σουηδίας, άνοιξε τις πόρτες της και έπειτα από το μεσημεριανό διάλειμμα, σειρά έχει η πρόβα της Ουκρανίας με το τραγούδι “Teresa & Maria” των Alyona Alyona & Jerry Heil!

Ποιες είναι οι Alyona Alyona & Jerry Heil;

Το τραγούδι της Ουκρανίας για το 2024 είναι μια συνεργασία μεταξύ δύο εκ των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών της χώρας.

Η Alyona alyona είναι από τις πιο δημοφιλείς ράπερ γυανίκες στην Ουκρανία κι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της  μεγάλης εταιρείας που κέρδισαν οι νικητές του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2022, η Kalush Orchestra.

Και μόλις σε 4 χρόνια από την έναρξη του βίντεο blog της, η Jerry Heil έχει γίνει μία απίστευτα δημοφιλής καλλιτέχνης, με τα βίντεό της να λαμβάνουν δεκάδες εκατομμύρια προβολές.

Το “Teresa & Maria” γράφτηκε για να υπενθυμίσει στους ανθρώπους ότι όλοι είναι ικανοί να φτάσουν σε μεγάλα ύψη και ότι “όλες οι ντίβες γεννήθηκαν ως ανθρώποι”, τονίζοντας ότι όλοι ξεκινάμε μικροί και είναι οι πράξεις μας που μας ορίζουν. Το τραγούδι περιγράφεται ως ένα τραγούδι ελπίδας που εμπνεύστηκε από τη Ρωμαιοκαθολική αγία Μητέρα Τερέζα και την Παναγία Μαρία. Γράφτηκε από την Alyona, τον Heil, τον Anton Chilibi και τον Ivan Klymenko.

Η πρόβα:

Από την εισαγωγή των ημιτελικών το 2004, η Ουκρανία είναι το μόνο κράτος που έχει προκριθεί σε κάθε διαγωνισμό που έχει συμμετάσχει. Φέτος, το δίδυμο καλείται να υπερασπιστεί αυτό το ρεκόρ, με το pop/rap fusion τους, το “Teresa & Maria”.

Η σκηνοθετική εμφάνισή τους έχει σίγουρα αναβαθμιστεί από το Vidbir. Πρόκειται για ένα πιο “βραχώδες” concept, σαν ένα μείγμα από τον βράχο της TEYA DORA και το αξεσουάρ της Brunette από πέρυσι. Η Jerry Heil ανεβαίνει πάνω σε ένα μηχανισμό αέρα, ενώ η Alyona alyona εμφανίζεται από το δεξί μέρος της σκηνής για να παρουσιάσει το ραπ κομμάτι της με πάθος και ψυχή.

Ο συνδυασμός του αιθέριου φορέματος της Jerry Heil, οι σκιώδεις μορφές στον τοίχο LED και οι χορωδιακές φωνές,  δημιουργούν ένα σκοτεινό κλίμα, προκαλώντας και τα ανάλογα συναισθήματα.

Δεν υπάρχουν πυροτεχνήματα σε αυτήν την εμφάνιση, αλλά υπάρχει μια όμορφη όψη από πάνω στο τέλος που ενσωματώνει τα δύο σώματά τους σε μια πολλαπλή οπτική εικόνα.

alyona alyona & Jerry Heil – Eurovision 2024 1η Πρόβα Ουκρανίας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα της Ουκρανίας:

@eurovision Ukraine’s @Альона Альона & @Jerry Heil are born to perform #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τις alyona alyona & Jerry Heil, στην σκηνή του διαγωνισμού.

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εξαιρετικό τραγούδι και σκηνική παρουσία και φωνές!Δεν μου αρέσει πολύ το στυλιστικό, αλλά σίγουρα είναι μια συμμετοχή 5αδας. Για νίκη δε νομίζω…
    1-2 ημιτελικό/ 2-5 τελικό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *