Άγιος Μαρίνος: Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού των Jalisse για τον Μεγάλο Τελικό του “Una Voce Per San Marino 2024”!

Στην τελική ευθεία έχει μπει ακόμη ένας εθνικός τελικός μιας ευρωπαϊκής χώρας για την ανάδειξη του καλλιτέχνη που επρόκειτο να την εκπροσωπήσει. Ο λόγος φυσικά για το μικρό κρατίδιο της ιταλικής χερσονήσου, Άγιο Μαρίνο, του οποίου ο εθνικός τελικός, το “Una Voce Per San Marino 2024” πραγματοποιείται ήδη, καθώς μόλις σήμερα ο Δεύτερος Ημιτελικός είναι προ των πυλών.

Πιο συγκεκριμένα όμως, ο Μεγάλος Τελικός επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, στις 24 Φεβρουαρίου, στον οποίο εκτός από τους καλλιτέχνες που θα καταφέρουν να προκριθούν από τους Ημιτελικούς, θα λάβουν μέρος κανονικά μερικοί επιπλέον καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν προκριθεί ήδη αυτόματα στη βραδιά του Τελικού.

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτούς τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες είναι φυσικά και το πασίγνωστο ιταλικό ντουέτο των Jalisse, οι οποίοι είχαν εκπροσωπήσει την Ιταλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το μακρινό 1997, τραγουδώντας το αγαπημένο των fans “Fiumi Di Parole” φτάνοντας τότε μέχρι και την τέταρτη θέση.

Μόλις σήμερα λοιπόν, οι Alessandra Drusian και Fabio Ricci που αποτελούν το ντουέτο, ανακοίνωσαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα λάβουν μέρος στον Μεγάλο Τελικό του “Una Voce Per San Marino 2024”. Και το όνομα αυτού, “Il Paradiso È Qui” ήτοι “Ο Παράδεισος Είναι Εδώ”. Μεταξύ άλλων δήλωσαν ότι δύο μέρες μετά από τον Μεγάλο Τελικό, δηλαδή στις 26 Φεβρουαρίου, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει και επίσημα σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jalisse (@jalisse_official)

Υπενθυμίζουμε ότι, 129 συνολικά καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στους Ημιτελικούς του Αγίου Μαρίνου για την εκπροσώπηση της χώρας στον Διαγωνισμό, από τους οποίους μόνο οι εννέα θα βρεθούν στην Τελική Βραδιά. Εκεί με την σειρά τους θα συναντήσουν τους ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες που έχουν προκριθεί αυτόματα.

Μέχρι στιγμής οι φιναλίστ είναι οι εξής:

  1. Aimie Atkinson
  2. Aaron Sibley
  3. Jalisse “Il Paradiso È Qui”
  4. La Rua
  5. Loredana Bertè – “Pazza”
  6. Marcella Bella – “Chi siamo davvero”
  7. Pago
  8. Wlady, DJ Jad, Corona & Ice MC
  9. Dana Gillespie – The Last Polar Bear (νικήτρια του Casperaki)

Ενώ ήδη ένας καλλιτέχνης έχει προκριθεί για τον Τελικό, μέσα από τον Πρώτο Ημιτελικό που έγινε χθες. Πρόκειται για τον:

Από τον Πρώτο Ημιτελικό, τέσσερις είναι αυτοί οι καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους μέσα από τον Γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας και είναι οι:

  • Simon Evans – Anywhere to Go”
  • Mace – “Vivimi”
  • ITAMA – Chorizo”
  • Masala e Foresta – “Paranoia”

 

Δεύτερος Ημιτελικός

Στον Δεύτερο Ημιτελικό που λαμβάνει χώρα σήμερα θα διαγωνιστούν τριάντα ένας καλλιτέχνες διεκδικώντας μία θέση στον Μεγάλο Τελικό του “Una Voce Per San Marino 2024”. Αυτοί είναι οι εξής:

  1. AaLE
  2. Acousticouple
  3. Alessio De Cicco
  4. Alessio’s Mind
  5. Anthony
  6. Babols
  7. Basti
  8. BOOOM!
  9. Camellini
  10. Dan e i suoi Fratelli
  11. Deschema
  12. DIA
  13. Edoardo Brogi
  14. Falling Giant
  15. FEEL
  16. Francesco Balasso
  17. GUGLIELMO
  18. Haru
  19. Jucaso
  20. La bebae
  21. Lanona
  22. Lasties
  23. Manuel Meroni
  24. MEGARA
  25. Nemo
  26. Senzavolto
  27. Sika & Lurose
  28. Sofia Villa
  29. tomash
  30. Valerio Sgardi
  31. Will of Earth

Οι παρουσιάστριες των Ημιτελικών είναι οι Ilenia De Sena και Camillia Spinelli, ενώ το πλήρες πρόγραμμα του “Una Voce Per San Marino 2024” είναι το εξής:

  • 19 Φεβρουαρίου – Πρώτος Ημιτελικός
  • 20 Φεβρουαρίου – Δεύτερος Ημιτελικός
  • 21 Φεβρουαρίου – Τρίτος Ημιτελικός
  • 22 Φεβρουαρίου – Τέταρτος Ημιτελικός
  • 23 Φεβρουαρίου –  Ημιτελικός Αγίου Μαρίνου
  • 23 Φεβρουαρίου – Δεύτερη Ευκαιρία
  • 24 Φεβρουάριου – Μεγάλος Τελικός

Μέχρι να μάθουμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι εκπρόσωποι του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2024, στο Μάλμε, πάρτε μία γεύση των περσινών εκπροσώπων του κρατιδίου Piqued Jacks οι οποίοι τερμάτισαν τελευταίοι στον ημιτελικό τους με το τραγούδι “Animal”:

https://www.youtube.com/watch?v=pIdHjcqyLfo

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *