Μολδαβία: Η τηλεθέαση του Etapa Națională 2024!

Στις 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Μολδαβιας όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Natalia Barbu με το τραγούδι “In the Middle”.

Δεκάδες χιλιάδες παρακολούθησαν το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του εθνικού τελικού της Μολδαβίας για το διαγωνισμό της Eurovision. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο τελικός παρακολουθήθηκε με αυξημένο ενδιαφέρον σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, κατά μέσο όρο, ανά λεπτό, το τελικό στάδιο της εθνικής τελικής προεπιλογής παρακολούθησαν περισσότερα από 37.500 χιλιάδες άτομα. Το μέγιστο σημείο κοινού ήταν 82.600 θεατές. Να σημειωθεί ότι ακόμη και η έναρξη παρακολουθήθηκε με ενδιαφέρον. Εδώ μιλάμε για κατά μέσο όρο πάνω από 22.300 χιλιάδες ανά λεπτό, και η κορυφή έφτασε πάνω από 56 χιλιάδες θεατές.

Στην πλατφόρμα της Eurovision, ο τελικός συγκέντρωσε περισσότερες από 97 χιλιάδες προβολές. Ήδη το τραγούδι της Natalia Barbu με το τραγούδι “In The Middle” έχει ήδη 164 χιλιάδες προβολές. Η σελίδα Teleradio Moldova Company έχει συγκεντρώσει σχεδόν 42 χιλιάδες προβολές και το TV Moldova 1 σχεδόν 21.200 προβολες. Τέλος, ο τελικός κατέγραψε πάνω από 15 χιλιάδες προβολές στη σελίδα του Eurovision Moldova.

Δείτε παρακάτω το βίντεο reaction μας για την συμμετοχή της Μολδαβίας:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: moldova1.md

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *