Slovenia Eurovision 2024

Σλοβενία: Η RTVSLO απαιτεί περαιτέρω έλεγχο από την ΕΒU!

Πολλές χώρες, εξέθεσαν την δυσαρέσκιά τους, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η EBU, αντιμετώπισε τις διαμάχες, κατά την διάρκεια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024.

Μια από αυτές τις χώρες είναι και η Σλοβενία, η οποία ζητά μεγαλύτερη ευθύνη, από την μεριά της EBU. Συγκεκριμένα, η δημόσια τηλεόραση RTVSLO, σκοπεύει να συντάξει ένα ερωτηματολόγιο και να το αποστείλει προς την EBU, ζητώντας μερικές εξηγήσεις.

Η RTVSLO επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επαφή με την EBU, σε σχέση με την οργάνωση της Eurovision 2024.

«H δημόσια τηλεόραση δουλεύει πάνω σε ένα έγγραφο, με το οποίο θα ρωτήσουμε τους υπεύθυνους της EBU, μερικές ερωτήσεις σχετικά με την επίδοση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.»

Μετά από τα παραπάνω, η RTVSLO, προστίθεται στους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, που δεν έμειναν ευχαριστημένοι, με τον τρόπο που η EBU διαχειρίστηκε τον φετινό διαγωνισμό, όπως για παράδειγμα η RTP, δημόσια τηλεόραση της Πορτογαλίας, η οποία ζήτησε μια σύσκεψη με την EBU, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στον Μεγάλο Τελικό. Η παραπάνω επιστολή είναι επίσης υπογεγραμμένη από τους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Κροατίας και της Νορβηγίας.

Την Σλοβενία φέτος εκπροσώπησε η Raiven με το τραγούδι “Veronika” και κατέκτησε την 23η θέση, συνεχίζοντας το σερί προκρίσεων της χώρας, για άλλη μια χρονιά:

https://youtu.be/l86DxpRnz5M

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025, στην Ελβετία!

ΠηγήRTVSLO


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Μάλμε:

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η ΕΡΤ λογικά τα βρήκε όλα τέλεια από πλευράς EBU και είναι απασχολημένη με το να ακυρώνει τις εμφανίσεις της Σαττι…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *