Silia Kapsis: “Όταν άκουσα το Liar, μου έπεσε το σαγόνι”!

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ, και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, έδωσε, η Silia Kapsis, εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2024. Τις τελευταίες ημέρες είχαμε τη χαρά να είμαστε και εμεις προσκεκλημένοι του ΡΙΚ, της καλλιτεχνικής ομάδας και του City of Dreams του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της Κύπρου που είναι και ο χορηγός της φετινής κυπριακής συμμετοχής, στην Λεμεσό προκειμένου να δούμε από κοντά τα γυρίσματα του video clip του Liar. 

H νεαρή καλλιτέχνιδα μίλησε για το παιδικό της όνειρο να συμμετέχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το τι θα δούμε στην σκηνή της Εurovision και ότι παρακολουθεί τα μαθήματα του σχολείου διαδικτυακά.

Η ίδια δήλωσε πως αυτό που θα δούμε στη σκηνή της Eurovision θα έχει πολύ χορό, ενώ περιγράφοντας το τραγούδι της, ανέφερε πως όταν άκουσε για πρώτη φορά το Liar της επεσε το σαγονι.

Τέλος αναφέρει ότι η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ καλή και την ακολουθεί στο Ιnstagram.

Σας υπενθυμίζουμε πως την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2024, υπογράφουν στην σύνθεση ο Δημήτρης Κοντόπουλος και στίχους η Elke Tiel, γνωστή δημιουργός από την Ολλανδία.

Το Liar είναι ένα πολύ σύγχρονο ποπ dance τραγούδι, που η ενορχήστρωση και παραγωγή του ταιριάζει απόλυτα στην εκρηκτική σκηνική παρουσία της Silia Kapsis.

Μέχρι την ανακοίνωση του τραγουδιού με τη δημοσιοποίηση του video clip – με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας του “Liar” αναμένεται να είναι η 29η Φεβρουαρίου. Η Silia Kapsis συνεχίζει την προετοιμασία καθώς και την επαφή με τα μέσα ενημέρωσης σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ανυπομονείτε για την κυκλοφορία της κυπριακής συμμετοχής; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Συνεχίζω να πιστεύω με όσα άρθρα έχω διαβάσει στο eurovision fun ότι η κυπριακή συμμετοχή στοχεύει σε μια πολύ υψηλή θέση αυτό μένει να αποδειχθεί την ημέρα κυκλοφορίας του τραγουδιού.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *