Eurovision Greece

Ελλάδα: Τέσσερις καλλιτέχνες δηλώνουν ότι θέλουν να στείλουν συμμετοχή για την Eurovision!

Κατά καιρούς πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που δηλώνουν ότι θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ή την Κύπρο, στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ανάμεσα τους και αρκετοί καλλιτέχνες που στο παρελθόν έχουν στείλει ξανά τα τραγούδια τους στην ΕΡΤ, με σκοπό να βρεθούν στη σκηνή του διαγωνισμού, χωρίς τελικά να το καταφέρουν.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους, τέσσερις Έλληνες καλλιτέχνες, που οι υποψηφιότητες τους μας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν, δηλώνουν ότι θέλουν να προσπαθήσουν ξανά, να βρεθούν στον διαγωνισμό.

Klavdia

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, η Klavdia, μια εκ των φιναλίστ, της εσωτερικής επιλογής για την Eurovision 2023, αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να βρεθεί στο μουσικό διαγωνισμό.

Υπενθυμίζουμε, ότι το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκε στη διαδικασία της ΕΡΤ, δίχως τελικά να λάβει το εισιτήριο για το Λίβερπουλ, ήταν το Holy Water, το οποίο υπογράφουν οι ARCADE (Ελλάδα 2020 και 2021).

Leon Of Athens

Ο διεθνής pop star, Leon Of Athens βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του Mad Radio 106,2, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στη Eurovision το 2019 με την Katerina Duska, την υποψηφιότητα του για την Eurovision 2023, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι.

Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται ιδιαίτερα θερμός σε μία ακόμα απόπειρα εκπροσώπησης της χώρας μας στον διαγωνισμό.

Παρακάτω ακούστε το Somewhere To Go, το τραγούδι που κατέθεσε ο Leon Of Athens, για την Eurovision 2023.

Marseaux

Σε εκπομπή του Mad Radio 106,2, βρέθηκε καλεσμένη και η νεαρή καλλιτέχνιδα Marseaux. Η Marseaux στήριξε την φετινή επιλογή της Μαρίνας Σάττι, αλλά και φάνηκε έτοιμη σε μια πιθανή συμμετοχή στη Eurovision 2025.

Υπενθυμίζουμε ότι για την Eurovision 2022, η Marseaux είχε καταθέσει τη συμμετοχή της, με το A Brighter Tomorrow, ένα αγγλικό, indie pop κομμάτι, με ξεκάθαρες αναφορές στο κίνημα #metoo.

Josephine

Στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, μίλησε η Josephine που το 2014 συμμετείχε στον ελληνικό τελικό με το Dancing Night, και η οποία πολλές φορές είχε αποκαλύψει ξανά τις προθέσεις της, είτε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας, είτε για της Κύπρου.

Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι είναι πολύ θετική για αυτό το εγχείρημα και πως κάνει συζητήσεις συχνά για αυτό, με τη δισκογραφική της εταιρεία.

Θα θέλατε να δείτε κάποιον από αυτούς τους καλλιτέχνες στη σκηνή του διαγωνισμού; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2025!

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Maria
    Maria says:

    Την κλαυδια με μιντ ντεμπο με ποντιακούς στίχους και λύρα θα ήθελα πολύ αλλά και αν θέλει να μιλήσει για την γενοκτονία των Ποντίων με μπαλάντα τύπου Τζαμαλα επίσης θα της πήγαινε.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεδομένου ότι η ΕΡΤ θα κατευθυνθεί πιθανότητα στην ίδια συνταγή με φέτος, γνωστό εγχώριο όνομα, νομίζω δεν την γλιτώνουμε τη Ζοζεφίν…
    Έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά ρε παιδιά αλήθεια δεν ψηφίστηκε η Νούτσα και η Μαρίνα (από επιτροπές) πως θα ψηφιστεί η Ζοζεφίν; βέβαια ποτέ δεν ξέρεις…
    Για εμένα η ΕΡΤ με αφορμή τα 20 χρόνια της νίκης μας πρέπει να στείλει τη Φουρέιρα. Θα το πάρει πριν καν φτάσει Ελβετία.
    Από τους υπόλοιπους πραγματικά θα ήθελα να δω Μαρσω (πιστεύω θα ήταν πρόταση αν και δεν ενθιυσιαζομαι όσο με την Μαρίνα) και την klavdia που με το σωστό κομμάτι μπορεί να σκίσει!
    Ο l.o.a, όπως και ο gjn θα μπορούσαν υπό πολλές προϋποθέσεις αλλά για εμένα είναι ρίσκο να στείλουμε κάτι τέτοιο καπάκι μετά το Nemo σε συνδυασμό με το ότι οι επιτροπές ψηφίζουν αβερτα μπαλάντες και mid tempo και πιθανότατα θα δούμε του χρόνου πολλές τέτοιες συμμετοχές…

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        1. Ποιες είναι ακριβώς οι ασυναρτησίες που έγραψα;
        2. Ο,τι είναι διαφορετικό από τη γνώμη σας δεν είναι ασυναρτησία
        3. Μην τα διαβάζεις
        4. Μάλλον σε ενδιαφέρει η γνώμη μου για να μπαίνεις στο κόπο να διαβάζεις ο,τι γράφω όλη την χρονιά.

        Απάντηση
  3. Σοφία Θωμοπουλου
    Σοφία Θωμοπουλου says:

    Κάνεις από τους 4 δεν θα κάνει τη διαφορά. Εγώ θα πρότεινα τη Μαντώ που και εξαιρετική φωνή έχει και ωραία παρουσία είναι και έμπειρη παραπάνω από όσο χρειάζεται για το διαγωνισμό. Το δε καινούργιο της τραγούδι “τα σπάει”.

    Απάντηση
    • Maria
      Maria says:

      Υπέροχη η Μαντώ αλλά δεν τα πήγε καλά στα ντουζενια της και θα τα πάει τώρα; Κάποιο γιουροφανς έχετε μείνει 20 χρόνια πίσω νομίζω

      Απάντηση
  4. Tina
    Tina says:

    Το θέμα είναι πως θέλει να κινηθεί η ΕΡΤ επιλογή καλλιτέχνη με εθνικό τελικό και με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από τη νίκη της χώρας μας η απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη που δεν θα αρκεστεί σε μια καλή θέση αλλά θα έχει ως στόχο την κορυφή οι καλλιτέχνες που αναφέρεται στο άρθρο σας δεν νομίζω ότι μπορούν να φτάσουν στην κορυφή που για μένα αυτό είναι το ζητούμενο.

    Απάντηση
  5. Mary
    Mary says:

    Η μόνη που θα μπορούσε να σταθεί είναι η Josephine αλλά δεν έχει αέρα στην φωνή όμως καθώς η ερτ διαλέγει πάντα το χειρότερο μάλλον στην Κλαύδια θα καταλήξει, ελπίζω τουλάχιστον να μην την βάλουν σε μπαλάντα τύπου βερνίκου κι αρπάξουν πάλι μετάλλια ανοικτών δέκα δακτύλων

    Απάντηση
  6. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    H Marseaux αν πάει, μην πάει με ένα τραγούδι σαν αυτό που τραγούδησε στο ντέμο, άπατο θα πήγαινε. Τελείως forced και cheesy. To στυλ βοντκα βύσσινο έχει συζητηθεί ήδη αλλά μπορώ να προτείνω να δοκιμάσει κάτι στυλ ‘το τανγκο της Μαρσό’? Θα ήταν τόσο Ουάου κάτι τέτοιο.

    Από τους άλλους 3, μόνο ο Leon of Athens μου αρέσει. Το Better Love ήταν τραγουδάρα όπως και να το δει κανείς και το τραγούδι που έβγαλε με τη Ντούσκα ‘ΑΝΕΜΟΣ’ το ακούω μέχρι και σήμερα. Ένα τέτοιου στυλ τραγούδι θα ήταν επίσης τελείως ουάου.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *