Η απαράδεκτη κίνηση του Bambie Thug να αποκαλέσει “αντίσταση” την Χεζμπολάχ

Λιγότερο από μία μέρα μετά από επιχείρηση που αποδόθηκε στο Ισραήλ στο Λίβανο, το Bambie Thug, εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στη Eurovision 2024, δημοσίευσε μια γεμάτη μίσος ανάρτηση στο Instagram, παρουσιάζοντας την τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ, ως μία αντιστασιακή ομάδα. Στην ανάρτησή της, το Ισραήλ απεικονίζεται ως ο κακός κατακτητής, ενώ οι τρομοκράτες της Χεζμπολάχ θεωρούνται θύματα αντίστασης.

Η ανάρτηση αναφέρει ότι το Ισραήλ πραγματοποίησε κυβερνοεπίθεση που προκάλεσε τραυματισμούς σε μέλη της Χεζμπολάχ, χωρίς να αναφέρει ότι το Ισραήλ δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επιχείρηση. Οι ισχυρισμοί αυτοί παραβλέπουν το γεγονός ότι η Χεζμπολάχ έχει επιτεθεί και σε πολίτες σε διάφορες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και στην Ευρώπη, με εκατόμβες νεκρών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ανάρτησή του δεν αναφέρει ότι η Χεζμπολάχ, η οποία υποστηρίζεται από το Ιράν, έχει ευθύνες για θανάτους αθώων και ότι οι επιθέσεις της έχουν αναγκάσει χιλιάδες ανθρώπους να εκκενώσουν τις εστίες τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John
    John says:

    Αυτά να τα ακούνε κάποιοι που θεωρούν ότι το Bambie Thug είναι καλόψυχο άτομο
    Όταν υποστηρίζεις τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες έχουν επίσης ευθύνη για όλη αυτή την αναταραχή στη Μέση Ανατολή, τότε καταλαβαίνεις αμέσως ότι δεν μιλάμε για σοβαρό άτομο αλλά για άλλον ένα ο οποίος μασά την καραμέλα όλων για την Παλαιστινη χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το τι συμβαίνει πραγματικά εκεί

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *