Κύπρος: Στις 30/9 θα κυκλοφορήσει το “Crystal Waters” για την Junior Eurovision 2024| Ακούστε την Μαρία Πισσαρίδη για πρώτη φορά live!

Η Κύπρος αναμένεται να κάνει την μεγάλη της επιστροφή στην Junior Eurovision 2024, στη Μαδρίτη και η 11χρονη Μαρία Πισσαρίδη, είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει το τραγούδι της, με τίτλο “Crystal Waters”!

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, και 9:30 ώρα Κύπρου, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το τραγούδι και το video clip της Κυπριακής συμμετοχής, μέσα από την εκπομπή «Όμορφη Μέρα» του ΡΙΚ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA PISSARIDES (@maria_pissarides)

Πριν από αυτό όμως, η Μαρία Πισσαρίδη, θα είναι καλεσμένη στο Κυριακάτικο live του Eurovisionfun στο YouTube και θα μας κάνει την τιμή να ερμηνεύσει ζωντανά ένα μέρος του τραγουδιού, μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του!

Μην χάσετε λοιπόν το επόμενό μας live που εκτός από την Κυπριακή συμμετοχή στην Junior Eurovision, θα έχει ως θέμα και όλα τα νέα σχετικά με τον Ελληνικό εθνικό τελικό!

O 22ος Παιδικός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη της Ισπανίας, μετά την άρνηση της Γαλλίας να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Junior Eurovision 2024, στην Μαδρίτη!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *