Ελλάδα: Ποιοι καλλιτέχνες λένε ΟΧΙ στην Eurovision 2025;

Δεν σταματούν οι εξελίξεις σχετικά με την ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision 2025. Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στη Βασιλεία και στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, και ήδη προετοιμάζονται για αυτό.

Μέχρι τώρα, πάνω από 80 ακόμα καλλιτέχνες, ανάμεσά τους γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι δημιουργοί, επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τη Eurovision 2025.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι καλλιτέχνες που δεν θα τους δούμε, τουλάχιστον για φέτος, να διαγωνίζονται, είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είτε για προσωπικούς λόγους.

Η Lila, μια από τις πιο δημοφιλείς και εμπορικά επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δεν θα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για τη Eurovision 2025. Σε αποκλειστική δήλωσή της στο Eurovisionfun, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι, λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, δεν έχει χρόνο να προετοιμάσει μια συμμετοχή για τον φετινό διαγωνισμό. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε μελλοντική διοργάνωση, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Μιλώντας με τον Pan Pan, τον καλλιτέχνη που έχει καταφέρει να ξεσηκώσει το κοινό με το ιδιαίτερο και γεμάτο ενέργεια τραγούδι Ανισόπεδη Ντίσκο, ρωτήσαμε για το ενδεχόμενο να τον δούμε να διεκδικεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2025. Ωστόσο, η απάντησή του ήταν κάθετα αρνητική.

Η Monika ήταν μια εκ των επτά επικρατέστερων καλλιτεχνών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2023. Σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής της, στην Eurovision 2025, ανέφερε στο Eurovisionfun, ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν είναι τουλάχιστον για φέτος, στα σχέδια της, ο διαγωνισμός.

Αρνητική ήταν η απάντηση και του Ηλία Κόζα για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στον εθνικό τελικό. Μαζί με το συγκρότημα του και τον Αγάθωνα το 2013 έφερε την Ελλάδα στην έκτη θέση της τελικής βαθμολογίας, με το τραγούδι Alcohol Is Free. Υπενθυμίζουμε πως ο Ηλίας Κόζας ήταν ένας εκ των υποψηφίων να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022 στο Τορίνο, ενώ το 2021 είχε δεχθεί πρόταση και από την Κύπρο.

Το 2023 η Μαρία Μαραγκού, μαζί με την Αντωνία Καούρη, έφτασαν ένα βήμα πριν την εκπροσώπηση της Ελλάδας, στο Λίβερπουλ. Ωστόσο, λίγο πριν την τελική απόφαση απέσυραν τη συμμετοχή τους. Σε επικοινωνία που είχαμε με την τραγουδίστρια, μας αποκάλυψε ότι δεν είναι στα πλάνα της ο διαγωνισμός για το 2025. Το ίδιο ισχύει και για την Joanna Drigo, που έφτασε μέχρι την τελική πεντάδα της ΕΡΤ, το 2022.

Ο φιναλίστ του τελευταίου Fame Story, Τίτος Λαχανάς, απέκλεισε μια συμμετοχή του στον διαγωνισμό στο άμεσο μέλλον, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την φιναλίστ επίσης, του House of Fame, Βένια Καραγιαννίδου. Αρνητική ήταν η απάντηση και του Γιάννη Μάργαρη, νικητή του The Voice, όπως και της νικήτριας στο ίδιο σόου, Άννας Αργυρού, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν τη συμμετοχής τους, στο μέλλον.

Επιπλέον, η Μαριέττα Φαφούτη που δέχθηκε πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στην Eurovision 2019, απάντησε αρνητικά ξανά σε μια ενδεχόμενη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Δύο πρόσωπα με σταθερή πορεία στο χώρο απέκλεισαν μια ενδεχόμενη συμμετοχή τους στον εθνικό τελικό. Ο λόγος για τις Παυλίνα Βουλγαράκη και Ρία Ελληνίδου.

Μπορεί οι Χοροσταλίτες να ετοιμάζονται για την Eurovision 2025, το ίδιο όμως δεν συμβαίνει με την Αρετή Κετιμέ, που έφτασε ένα βήμα πριν την εκπροσώπηση της χώρας, το 2018. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Θωμαή Απέργη, γνωστή από τις συμμετοχές της, στους εθνικούς τελικούς, το 2013 και το 2015.

Η τελευταία νικήτρια του ελληνικού X Factor, απάντησε αρνητικά ακόμα και σε συμμετοχή της στον διαγωνισμό, ενώ τουλάχιστον για φέτος απέκλεισαν μια ενδεχόμενη συμμετοχή τους ο Ιάσωνας Μανδηλάς, η Foxy Lee, η Vemily, η Εύα Τσάχρα, η Αγγελική Βρανά και ο Βασίλης Ηλιάδης.

Τέλος, αρνητική ήταν και η απάντηση του Γιώργου Πέρρη, ο οποίος δεν επιθυμεί τη συμμετοχή του στον εθνικό τελικό, ενώ θέλει πολύ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μέλλον.

Θα θέλατε να δείτε κάποιον από αυτούς στη σκηνή της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Πηγή: Eurovisionfun

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *