Σουηδία: Επιστροφή της Klara Hammarström στο Melodifestivalen

Πέρυσι, η Klara Hammarström εμφανίστηκε στον τελικό της Melodifestivalen, όχι ως διαγωνιζόμενη, αλλά ως καλεσμένη καλλιτέχνιδα. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η 24χρονη τραγουδίστρια θα επιστρέψει στον διαγωνισμό το επόμενο έτος ως διαγωνιζόμενη.

Σύμφωνα με πολλές πηγές που επικαλείται η Expressen, η Klara Hammarström αναμένεται να είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες, όταν ανακοινωθεί το line-up πριν το τέλος του χρόνου. Το τραγούδι της περιγράφεται ως «εντυπωσιακό», ενώ μια πηγή ανέφερε ότι η παρουσία της Hammarström στο διαγωνισμό «φαίνεται αναπόφευκτη» για την επόμενη χρονιά.

Την περασμένη εβδομάδα, το podcast «Schlagerfesten» ανέφερε ότι ο Måns Zelmerlöw είναι σχεδόν σίγουρος για τη συμμετοχή του στη Melodifestivalen το 2025, κάτι που επιβεβαιώθηκε από πολλές πηγές. Μετά την αρχική αναφορά της Expressen για τον Zelmerlöw, πολλά άλλα μέσα, όπως η Aftonbladet και η Omni, ανέφεραν το ίδιο.

Τέταρτη συμμετοχή για την Klara Hammarström

Αν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της, αυτή θα είναι η τέταρτη εμφάνιση της Hammarström στη Melodifestivalen, μόλις στα 24 της χρόνια. Είχε συμμετάσχει το 2020, 2021 και 2022 με τα τραγούδια “Nobody”, “Beat of broken hearts” και “Run to the hills”. Παρόλο που το 2020 αποκλείστηκε στη φάση των ημιτελικών, τις επόμενες δύο χρονιές προκρίθηκε στον τελικό, κατακτώντας την έκτη θέση και τις δύο φορές.

Συνολικά, σχεδόν 2.800 τραγούδια έχουν υποβληθεί για τη Melodifestivalen 2025, και μεταξύ των διαγωνιζόμενων φημολογείται ότι περιλαμβάνονται αρκετοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Η πορεία από την υποβολή ενός τραγουδιού μέχρι την επίσημη επιβεβαίωση της συμμετοχής διαφέρει για κάθε συμμετοχή. Η τελική λίστα με τους διαγωνιζόμενους αναμένεται να ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο, μέχρι τότε όμως πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *