ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποχωρεί ένας ακόμη καλλιτέχνης από τον εθνικό τελικό

Μετά την αποχώρηση του Good Job Nicky, όπως αναφέραμε σε αποκλειστικό άρθρο μας, άλλος ένας καλλιτέχνης που αρχικά φαινόταν θετικός για τη συμμετοχή στον εθνικό τελικό για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2025, αποφάσισε να μην υποβάλλει τελικά αίτηση.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Eurovisionfun, ο ZAF προσανατολίζεται στο να μην καταθέσει τελικά υποψηφιότητα στην ΕΡΤ για τον εθνικό τελικό. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο, δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι που θα ικανοποιεί τόσο τον ίδιο όσο και τη δισκογραφική του εταιρεία, για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

Ο ZAF, που αγαπά ιδιαίτερα τον διαγωνισμό, έχει θέσει υψηλά πρότυπα για τη συμμετοχή του, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του. Αν και αποτελεί έναν από τους στόχους του να συμμετάσχει στη Eurovision, επιθυμεί να το κάνει όταν θα υπάρχει ένα τραγούδι που να πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ZAF δεν θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας το 2025. Ωστόσο, μια πιθανή ανατροπή θα μπορούσε να έρθει εάν βρεθεί την τελευταία στιγμή κάποιο τραγούδι που θα τον πείσει ότι αξίζει να συμμετάσχει.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Κάτι μάλλον συμβαίνει στο παρασκήνιο για να βρίσκουν προφάσεις γνωστοί καλλιτέχνες να μην συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό ο ένας δεν βρίσκει το κατάλληλο τραγούδι η άλλη έχει φορτωμένο πρόγραμμα και στο τέλος η θα εχουμε έναν εθνικό τελικο με μέτρια προς χλιαρά τραγούδια η μία αιφνιδιαστική απευθείας ανάθεση

    Απάντηση
    • ...
      ... says:

      Το ότι μπορεί να υπάρχουν πολλές συμμετοχές από αγνώστους καλλιτέχνες δεν έχει καμία σχέση με τα τραγούδια που μπορεί να καταθέσουν. Οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα είναι χλιαρά και μέτρια τραγούδια

      Απάντηση
  2. Luckily
    Luckily says:

    Ευτυχώς γλιτώσαμε από τελικούς με shortlist 4-5 μόνο καλλιτεχνών της κακιάς ώρας (ή αντίστοιχες αναθέσεις όπως την περίοδο 2016 έως και 2023) όπου είχαμε σχεδόν μηδαμινα περιθώρια επιλογής αφού οι λίγοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν, συμμετείχαν με ό,τι τραγούδι έβρισκαν μπροστά τους την τελευταία στιγμή. Τουλάχιστον τώρα, λόγω μεγαλύτερου ανταγωνισμού, το σκέφτονται και λίγο ότι πρέπει να βρουν και τραγούδι και πρέπει να έχουν και καλή σκηνική παρουσία αν θέλουν να κερδίσουν και να εκπροσωπησουν την Ελλάδα. Οι εποχές άλλαξαν. Πολλά τραγούδια, πολλές σκηνικες ιδέες και πολλές διαφορετικές φωνές στην κρίση του ελληνικού κοινού, το οποίο θα είναι και αυτό που θα αποφασίσει ποιος θέλει να εκπροσωπήσει τη χώρα του.

    Απάντηση
  3. barbara
    barbara says:

    Το να κερδίσεις την ψήφο του κοινού σε ζωντανή εμφάνιση (και όχι playback στα βραβεία MAD) είναι δύσκολη υπόθεση, οπότε πολλοί στρίβουν δια του αρραβώνος…

    Απάντηση
  4. Ben
    Ben says:

    Να λοιπόν που χρειαζόταν ένας εθνικός τελικός για να ξεχωρίσει η ηρα από το στάρι..γιατί ωραία τα όνειρα και οι ελπίδες για απευθείας αναθέσεις από άτομα που δεν έχουν βγάλει ούτε μισό δίσκο, αλλά αν δεν μπορείς να σταθείς επάξια σε μια σκηνή και να είσαι άψογος φωνητικά και να συναγωνιστεις άλλους υποψηφιους σε εθνικό επίπεδο, τι θα πας να κανείς μετά σε πανευρωπαϊκό..Ας βγουν εκτός λοιπόν όσοι δεν το έχουν το…τραγούδι και ας μείνουν αυτοί που και τραγούδι έχουν, αλλά φυσικα και τις ικανότητες να ανταπεξέλθουν και ας διαλέξουμε απ αυτούς τον/την καλύτερο/η. Για να βγουν και άλλοι εκτός σύντομα για να δούμε πόσοι πραγματικά το εννοούν ότι έχουν όνειρο ζωής να πάνε στη Eurovision και θα άρπαζαν κάθε ευκαιρία που θα τους δινόταν και πόσοι είναι αυτοί που οντως το πίστευαν όταν μας έλεγαν συνεχώς ότι θέλουν το τραγούδι τους να το διαλέξει ο κόσμος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *