Τάσος Ξιαρχό: “Έχω γράψει δύο τραγούδια για τη Eurovision”!

Με τη φόρμα συμμετοχής να έχει ήδη ανοίξει από την Παρασκευή για τους ενδιαφερόμενους, οι δηλώσεις ενδιαφέροντος των μνηστήρων της Ελληνικής εκπροσώπησης στη Eurovision 2025 συνεχίζονται αμείωτα αλλά και με περισσότερες λεπτομέρειες.

Έχοντας ήδη εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον του να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, ο Τάσος Ξιαρχό προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τις προτάσεις του στην κάμερα του “Breakfast @Star”.

Δύο προτάσεις για τη Eurovision 2025

Ο Τάσος Ξιαρχό διεκδικεί τη συμμετοχή του στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision με δύο τραγούδια. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Επειδή είχα πολύ στρες, έγραψα και δεύτερο τραγούδι και θα διαλέξω ανάμεσα σε δύο.

Δεν ξέρω αν θα κάνουμε ντουέτο με την Κόνι, γιατί είναι στη Νέα Υόρκη και έχουμε ένα deadline στις 10 Νοεμβρίου.

Είναι και τα δύο τραγούδια πολύ ωραία και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω, είναι πολύ διαφορετικά.

Σε ό, τι αφορά τα όσα έχουν βρει τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με μια πιθανή συνεργασία του με τους Kings αναφέρει:

Κάναμε ένα ντέμο μαζί και περιμένω να μου στείλουν κάτι πιο τελικό. Έχω γράψει και τη μελωδία και τους στίχους στα δύο τραγούδια μου για τη Eurovision και τη μουσική θα την κάνουν οι παραγωγοί.

Ενώ σχετικά με το αν θα καταθέσει πρόταση ως σόλο καλλιτέχνης:

Έτσι πάει η κατάσταση, αλλά μπορεί και όχι.

Συμπερασματικά, ο Τάσος Ξιαρχό έχει δύο τραγούδια στη φαρέτρα του για την εθνική επιλογή, σε σύνθεση δική του, ενώ το ένα υποψήφιο θα είναι σε παραγωγή των Kings. Κατά πάσα πιθανότητα η πρότασή του δε θα περιλαμβάνει κάποιον άλλον καλλιτέχνη.

Η Josephine πρέπει να πάει Eurovision με απευθείας ανάθεση

Ταυτόχρονα, ο Τάσος Ξιαρχό ερωτήθηκε και για τους υπόλοιπους φημολογόυμενους συνδιεκδικητές της ελληνικής εκπροσώπησης, όπως τη Marseaux, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τη Daphne Lawrence, την Τάνια Μπρεάζου, την Ευαγγελία και τον ZAF, εκφράζοντας θετικές γνώμεις για όλους.

Αδυναμίες του φαίνεται να είναι ο Trannos, το ενδεχόμενο συμμετοχής του οποίου υποστηρίζει αλλά και η Josephine, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Πρέπει να πάει με ανάθεση, είναι καλλιτέχνιδα με πολλά νούμερο ένα χιτς. Έχει αποδείξει ότι είναι εκεί που είναι για κάποιον λόγο και όταν πάει με ανάθεση ο καθένας είναι κάποια στιγμή και η σειρά της να πάει η ίδια. Με την Ελλάδα πάντα!

@eurovisionfn Tasos Xiarcho με 2 έτοιμα τραγούδια για τον εθνικό τελικό @Tasos Xiarcho #eurovisionfun #eurovision2025 #nationalfinal #tasosxiarcho #greektiktok #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfun

Το χρονοδιάγραμμα του εθνικού τελικού

  • Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου: Υποβολή συμμετοχών
  • Αμέσως μετά: Επιτροπή που θα συστήσει η ΕΡΤ θα επιλέξει τα έως 12 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό
  • Μέχρι το τέλος του έτους: Σε ειδική εκπομπή θα παρουσιαστούν στο κοινό οι 12 φιναλίστ
  • Παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών σε ειδικές εκπομπές της ΕΡΤ
  • Ο εθνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί ζωντανά, και το κοινό μαζί με την κριτική επιτροπή (ελληνική και διεθνή), σε αναλογία 50-50, θα επιλέξουν τον νικητή.

Θα θέλατε να δείτε τον Τάσο Ξιαρχό στη σκηνή της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια! Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: STAR
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *