The Final Four: Σε ρόλο έκπληξη η Κατερίνα Ντούσκα

Το The Final Four έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, η Κατερίνα Ντούσκα θα είναι η vocal coach των διαγωνιζόμενων. Η έτερη δασκάλα φωνητικής του τάλεντ σόου θα είναι μία ακόμη ταλαντούχα τραγουδίστρια, που επίσης έχει σύνδεση με την Eurovision. Πρόκειται για την Στεφανία Ρίζου.

Κατερίνα Ντούσκα και Στεφανία Ρίζου στο The Final Four

Το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε ότι οι δύο τραγουδίστριες που θα είναι οι vocal coaches των διαγωνιζομένων είναι η Κατερίνα Ντούσκα και η Στεφανία Ρίζου. Ο ρόλος τους θα είναι να εκπαιδεύουν τους παίκτες πριν εμφανιστούν μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την Κατερίνα Ντούσκα που φέτος εκπροσώπησε την Ελλάδα με το Better Love στο Τελ Αβίβ, κατακτώντας εκεί την 21η θέση. Η Στεφανία Ρίζου είναι μια εξίσου ταλαντούχα ερμηνεύτρια που την περσινή χρονιά ήταν στα φωνητικά της συμμετοχής του Αζερμπαϊτζάν, I X My Heart. Ένα τραγούδι που έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ερμήνευσε η Aisel.

Τι είναι το The Final Four;

Απρόβλεπτο και ανατρεπτικό, το «The Final Four» ξεκινάει… ανάποδα! Αρχίζει με την επιλογή των τεσσάρων φιναλίστ, που θα παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους, νέοι διαγωνιζόμενοι με ταλέντο και πείσμα, που θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο «The Final Four». Το ποιος θα μένει στην θέση του και ποιοι θα φεύγουν θα το αποφασίζει φυσικά η κριτική επιτροπή.

Γεμάτο από Eurovision οι συντελεστές του σόου

Όπως γράψαμε και στο προηγούμενο μας άρθρο, στο The Final Four θα δούμε δύο πρώην εκπροσώπους της Κύπρου στον Διαγωνισμό της Eurovision. Πρόκειται φυσικά για την Ελένη Φουρέιρα που συμμετείχε στον περσινό διαγωνισμό φυσικά με το Fuego, φθάνοντας στην δεύτερη θέση, αλλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που πρώτη φορά συμμετέχει ως κριτής σε ένα τάλεντ σόου και ο οποίος εκπροσώπησε την πατρίδα του, στην Eurovision 1998 με το Γένεσις κατακτώντας την ενδέκατη θέση. Το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής είναι ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento).

Το The Final Four θα παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, που ήταν και η παρουσιάστρια του ελληνικού εθνικού τελικού για την Eurovision, αλλά και η σχολιάστρια της ζωντανής μετάδοσης του διαγωνισμού για την ΕΡΤ, το 2006, μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Στο τάλεντ σόου συμμετέχει και ο Παναγιώτης Πάλλης των Stereo Soul, στα backing vocals. Οι Stereo Soul προσπάθησαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision το 2018.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *