Γαλλία: Λεπτομέρειες για την σκηνική εμφάνιση της Angélina στη JESC 2018

Χθες, η δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας παρουσίασε επίσημα την εκπρόσωπο της στον επερχόμενο διαγωνισμό της Junior Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί ακριβώς σε ένα μήνα στο Μινσκ. Ο νέος αρχηγός αποστολής, Steven Clerima, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σκηνική εμφάνιση της μικρής Angélina και ομολογουμένως μπορούμε να πούμε ότι η Γαλλία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά την φετινή της συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Με επαγγελματίες του χώρου η σκηνική εμφάνιση της Angélina

15 χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή στο διαγωνισμό, η Γαλλία επιστρέφει και μάλιστα θεωρείται από πολλούς ένα από τα φαβορί για τη νίκη. Ο Steven Clerima που από ότι φαίνεται αντιμετωπίζει εξίσου σοβαρά τα καθήκοντα του ως αρχηγός αποστολής της Γαλλίας, στη Eurovision και την Junior Eurovision, αποκάλυψε κάποια στοιχεία από τη σκηνική εμφάνιση της Angélina στο Μινσκ.

https://twitter.com/EurovisionF2/status/1055105579373551616

Η Angélina θα συνοδεύεται από δύο μικρά αγόρια χορευτές, ενώ η όλη εμφάνιση της θα είναι πολύχρωμη. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του Jamais sans toi, ανέλαβε η Sabrina Lonis, που ήταν η σκηνοθέτης και του βίντεο κλιπ του Nassi, Rêve De Gamin, της συμμετοχής του τελευταίου στον φετινό εθνικό τελικό της Γαλλίας για τη Eurovision.

Η Angélina ερμήνευσε live για πρώτη φορά το Jamais sans toi

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου η Angélina ερμήνευσε για πρώτη φορά δημόσια, live τη συμμετοχή της, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και για τη φωνή της.

Με τους Madame Monsieur στο Μινσκ η Γαλλία

Θέλοντας να ανεβάσει περισσότερο το ενδιαφέρον των Γάλλων για το διαγωνισμό, η France TV επιστράτευσε τους Madame Monsieur στη θέση των σχολιαστών της Junior Eurovision 2018. Το ηλεκτροποπ ντουέτο που εκπροσώπησε τη Γαλλία στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, καταλαμβάνοντας την 13η θέση με το Mercy, θα συνοδεύσει τον Stéphane Bern στον σχολιασμό του 16ου Παιδικού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στις 25 Νοεμβρίου στο Μινσκ.

https://twitter.com/EurovisionF2/status/1055118351746392068

Οι Γάλλοι βάζουν τα δυνατά τους και ελπίζουν σε ένα νικηφόρο comeback στο διαγωνισμό. Πιστεύετε θα τα καταφέρουν;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *