Στην επόμενη φάση του X Factor UK o Brendan Murray

Τοβρετανικό X Factor συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο με τη φάση των Six Chair Challenge και το ενδιαφέρον παρέμεινε τεράστιο σε ο,τι αφορά τους Eurostars που έκαναν την εμφάνισή τους στην 15η σεζόν του δημοφιλούς talent show.

Ενώ ο Ιρλανδός Brendan Murray είχε επικριθεί για τις επιλογές των τραγουδιών στις προηγούμενες φάσεις, απέδειξε με την μπαλάντα των REM, “Everybody Hurts”, τι πραγματικά αξίζει και εντυπωσίασε τόσο το κοινό, όσο και τους κριτές. Όχι μόνο του δόθηκε μία από τις έξι θέσεις, αλλά ο μέντορας του, Louis Tomlinson, πάτησε το Golden Buzzer έτσι ώστε να μην μπορέσει να τον “αλλάξει” με κάποιον άλλο διαγωνιζόμενο και να διασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, τα Judges Houses.

Τα σχόλια από τον βετεράνο των talent shows, Simon Cowel, ήταν θετικά, λέγοντάς του πως είναι εντελώς διαφορετικός από όσους έχουν δει μέχρι αυτή τη στιγμή και ο,τι η γοητεία του είναι πως δεν ξέρει το πόσο καλός είναι.

Άσχημα βέβαια τα νέα για τον Ρουμάνο  Cezar Ouatu, ο οποίος έλαβε μία θέση, αφού τραγούδησε την κλασική μπαλάντα του West Side Story, “Somewhere”, αλλά η μέντορας του, Ayda Williams, τον αντάλλαξε με την Janice Robinson, η οποία επίσης εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή.

Από την κατηγορία των Κοριτσιών απουσίασε η Ελληνίδα Αθηνά Μανουκιάν, παρά την εμφάνισή της την περασμένη εβδομάδα, που κατέληξε στην κατηγορία των κοριτσιών και τον Simon Cowell. Η απουσία της έκανε τους οπαδούς της να αναρωτηθούν, με την ίδια να διατηρεί ήσυχο προφίλ, αν και σε ανάρτησή της στο Instagram σχολίασε: “Όσο λιγότερο αποκαλύπτεις, τόσο περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αναρωτηθούν”. Πολλοι εικάζουν ο,τι εισήχθη σε κάποιο group, όπως πιθανόν και η νικήτρια της JESC 2013, Gaia Gauchi.

Μένει λοιπόν να περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα για να δούμε ποιος Eurostar θα προκριθεί στην επόμενη φάση κι έπειτα στα live show.

πηγή: wiwibloggs

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *