Αυστραλία: Περισσότερα από 700 τραγούδια για το “Eurovision Australia Decides”

Hδημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας, SBS, ανακοίνωσε πως περισσότερα από 700 τραγούδια υποβλήθηκαν για τον πρώτο εθνικό τελικό που διοργανώνει ποτέ για την επιλογή της συμμετοχής της στο Διαγωνισμό της Eurovision.

Συμμετοχή ρεκόρ για το Australia Decides

Η προθεσμία των τριών εβδομάδων που είχαν στη διάθεση τους οι δημιουργοί της Αυστραλίας για να καταθέσουν τα τραγούδια τους για το Eurovision Australia Decides, που θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου, στην Γκολντ Κόουστ.

Τώρα μία ειδική επιτροπή θα αξιολογήσει τις συνθέσεις, θα επιλέξει τις καλύτερες και θα τις αντιστοιχήσει με ερμηνευτές που θεωρούν ότι τους ταιριάζουν καλύτερα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Australia Decides

Οι φιναλίστ του Australia Decides θα είναι 10 με 12, ενώ ο τελικός θα προβληθεί από το SBS στην ελεύθερη συχνότητα του. Αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, βάζοντας τη βάση για την επέκταση του Australia Decides ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Το Blink TV είναι ήδη σε επαφές με τους πιο επιτυχημένους Αυστραλούς δημιουργούς για να καταθέσουν τις συμμετοχές τους, αν δεν το έχουν ήδη κάνει. Στη συνέχεια οι δημιουργοί σε συνεργασία με το SBS και το Blink TV, θα ταιριάξουν τα τραγούδια με διάσημα ονόματα της ποπ σκηνής της χώρας. Κάποια από αυτά όπως αναφέρουμε και στην αρχή του άρθρου είναι η Delta Goodrem, οι Peking Duk και η Ricki Lee Coulter.

Οι καλλιτέχνες με τους δημιουργούς θα δουλέψουν τα τραγούδια μέσα στο υπόλοιπο του 2018 και πριν τις γιορτές τα υποψήφια τραγούδια του Australia Decides, θα κυκλοφορήσουν στα ραδιόφωνα, ώστε να έχουν την όσο δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση στο δρόμο προς τον εθνικό τελικό, στις 9 Φεβρουαρίου.

Το χρονοδιάγραμμα για το Eurovision: Australia Decides έχει ως εξής:

Νοέμβριος 2018: Επιλογή συνθέσεων

Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2018: Αντιστοίχηση συνθέσεων με ερμηνευτές

Δεκέμβριος 2018: Ηχογράφηση και κυκλοφορία των υποψήφιων τραγουδιών του εθνικού τελικού

Ιανουάριος 2019: Προπώληση εισιτηρίων και ανακοίνωση των guests

9 Φεβρουάριος 2019: Australia Decides

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πρώτο εθνικό τελικό της Αυστραλίας, μπορείτε να ανατρέξετε και στο προηγούμενο μας άρθρο. Για τα πρώτα ονόματα που φημολογούνται ότι θα λάβουν μέρος στο Australia Decides μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας άρθρο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *