Ισπανία: Όλα όσα είδαμε στο Gala 9

Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το 9ο κατά σειρά Gala του Operacion Triunfo 2018, της διαδικασίας μέσω της οποίας η Ισπανία καλείται να επιλέξει τον εκπρόσωπό της για τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Ένας μήνας μας χωρίζει από τον μεγάλο τελικό όπου και θα αποφασισθεί ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας, ενώ χθες το βράδυ είχαμε ακόμη μία αποχώρηση. Καλεσμένη της βραδιάς δεν ήταν άλλη από την Pastora Soler, που εκπροσώπησε την χώρα το 2012.

Ξεκινώντας την βραδιά, οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν όλοι μαζί το τραγούδι Spice Up Your Life των Spice Girls.

Στη συνέχεια, το πόδι τους στην σκηνή πάτησαν οι δύο διαγωνιζόμενες που στο προηγούμενο Gala ήταν οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση. Από την μία, η Marilia, που για 3 συνεχόμενες βραδιές ήταν ανάμεσα στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση, ερμήνευσε την παγκόσμια επιτυχία της Rihanna Only Girl (In the world),ενώ η Marta ερμήνευσε το  I Want to know what love is των Foreigner. Με ποσοστό 53% από την ψηφοφορία του κοινού, η Marta κέρδισε την παραμονή της στο παιχνίδι, στέλνοντας την Marilia εκτός συναγωνισμού.

Ακολούθως, οι υπόλοιποι επτά διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν την δική τους επιλογή. Αξιοσημείωτο δε, είναι ότι για πρώτη φορά μέχρι σήμερα στο Operación Triunfo 2018, οι διαγωνιζόμενοι που δεν ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν τραγούδησαν ως ντουέτο.

Famous: El reloj

María: Amorfoda

Natalia: Lush Life

Julia: Me muero

Sabela: Next to me

Alba Reche: Allí donde solíamos grita

Miki: Una lluna a l’aigua

Καλεσμένος της βραδιάς ήταν ο δημοφιλής Ισπανός τραγουδιστής Manuel Carrasco, ο οποίος τερμάτισε 2ος Operación Triunfo 2002 (στην δεύτερη σεζόν) και ερμήνευσε τη νέα του επιτυχία Me dijeron de pequeño. Επίσης, καλεσμένοι ήταν και ο C. Tangana και η Vanesa Martín.

Νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Miki, ο οποίος κέρδισε την ασυλία και δεν θα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αμέσως μετά, η κριτική επιτροπή έδωσε και την δική της βαθμολογία, σύμφωνα με την οποία, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι με την χαμηλότερη βαθμολογία, μπαίνουν στην διαδικασία όπου και θα αποφασισθούν οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Δηλαδή, από τους τέσσερις παίκτες που μένουν, ένας σώζεται από τους καθηγητές και άλλος ένας από τους συμπαίκτες του, αφήνοντας τους άλλους δύο ως υποψήφιους προς αποχώρηση στο επόμενο Gala.

Οι τέσσερις παίκτες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες ήταν η Julia, ο Famous, η María και η Marta. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, οι καθηγητές αποφάσισαν να σώσουν τον Famous ενώ οι συμπαίκτες ψήφισαν την Julia. Αυτό σημαίνει πως υποψήφιες για αποχώρηση στο επόμενο Gala είναι η Marta και η María.

Στο πιο κάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα της χθεσινοβραδινής εκπομπής.

Συμφωνείτε με τα αποτελέσματα της βραδιάς; Ποιος θεωρείτε ότι τελικά θα κερδίσει το Operacion Trinfo 2018 και θα εκπροσωπήσει την Ισπανία;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *