Ελλάδα: Εκπομπή για την Eurovision ετοιμάζει η ΕΡΤ

Σύμφωνα με όσα γράφει ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς στο Newsit, η ΕΡΤ ετοιμάζει μια νέα εκπομπή που θα σχετίζεται με τον διαγωνισμό της Eurovision και θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις γύρω από την προετοιμασία της ελληνικής αποστολής, αλλά και τα νέα των υπολοίπων χωρών.

Όπως σας είπαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η νέα διοίκηση της ΕΡΤ απαλλαγμένη από κόμπλεξ του παρελθόντος, αντιμετωπίζει τον διαγωνισμό με την πρέπουσα σημασία που πρέπει να δείχνει ένας τηλεοπτικός σταθμός σε ένα προιόν που του αποφέρνει τηλεθέαση μεγαλύτερη του 50%.

Έτσι, στο πλαίσιο της “εξωστρέφειας” που δεσμεύθηκαν για την ΕΡΤ, οι κ.κ. Ζούλας και Γαμπρίτσος,  εντάσσεται και ο σχεδιασμός για μία εκπομπή που θα ασχολείται με το διαγωνισμό τραγουδιού και όσα συμβαίνουν μέχρι να πραγματοποιηθεί. Νέα από την ελληνική συμμετοχή, που σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. αλλά και από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες χώρες, θα προβάλλονται στην ειδική ProEurovision εκπομπή.

Η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου όταν θα υπάρχει περισσότερη ειδησεογραφία και ενδιαφέρον για το διαγωνισμό και να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα.

Κάτι αντίστοιχο έχει να συμβεί από το 2005, όταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου παρουσίαζε την εκπομπή Euro-mania, με την ίδια ακριβώς θεματολογία. Ελπίζουμε τα αποτελέσματα της φετινής μας συμμετοχής, να είναι αντίστοιχα με αυτά του 2005, όταν και πάλι η ΕΡΤ έβαλε τα δυνατά της, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πηγή: Newsit
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *