Elvana Gjata: “Οι δύο βαθμοί που έλαβα δεν θα με σταματήσουν να δίνω αγάπη”!

Δύο 24ωρα έχουν περάσει από την νίκη της Arilena στο FiK58, με αυτό τον επεισοδιακό τρόπο, αφού οι δύο Αλβανοί κριτές βαθμολόγησαν πολύ χαμηλά την Elvana και της στέρησαν την νίκη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που δεν κατάφερε να κερδίσει, αν και ήταν το μεγάλο φαβορί προέβη μέσω του προφίλ της στο Instagram σε μία δήλωση που ενώ εύχεται καλή επιτυχία στην Arilena, δεν διστάζει να δείξει την πικρία και την ενόχληση της για την βαθμολογία των Αλβανών κριτών.

“Αρνούμαι να μιλήσω σε τέτοιες στιγμές αλλά αυτή την φορά πρέπει να το κάνω …

Arilena … δεν φταις σε κάτι, πραγματικά σου εύχομαι καλή τύχη. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μου και τους νέους Ευρωπαίους οπαδούς μου που με υποστήριξαν από τότε που κυκλοφόρησε το #MeTana. Είδα τα polls, είδα ότι τραγουδάτε και χορεύετε με το τραγούδι μου κάθε μέρα, σας είδα και στην αρένα με τα χέρια σας επάνω. Σας άκουσα όλους να ουρλιάζετε με το όνομά μου σε όλη τη διασπορά, την Πρίστινα, και το άκουσα χθες το βράδυ στα Τίρανα όπως ποτέ άλλοτε.

Η καρδιά μου είναι γεμάτη χαρά! Δούλεψα σκληρά και θα δουλεύω μέχρι την τελευταία μου αναπνοή. Η δουλειά ποτέ δεν με κατέστρεψε, με ή χωρίς εντολή. Ευχαριστώ πολύ τους ευρωπαίους κριτές που με ψήφισαν με τον μέγιστο βαθμό. Ούτε οι 2 βαθμοί της Mikaela μπορούν να με σταματήσουν να δίνω αγάπη.

Αποδεχτείτε τη ζωή με τα πάντα

Απολαύστε τη ζωή με τα πάντα

Η δήλωση της Elvana ήρθε λίγες ώρες μετά την σχετική δήλωση της Alketa Vesjiu, παρουσιάστρια του φεστιβάλ, η οποία επίσης έστρεψε τα βέλη της στην βαθμολογία της Mikaela και στους 2 βαθμούς που έδωσε στο Me Tana. Σας υπενθυμίζουμε ότι η Arilena κέρδισε για μόλις 3 βαθμούς διαφορά, οπότε το 2 που εισέπραξε από την Mikaela ήταν ουσιαστικά αυτό που της στέρησε την νίκη.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *