Ελλάδα: Το δελτίο τύπου για τα γυρίσματα του SUPERG!RL | Δείτε φωτογραφίες!

Πριν από λίγο λάβαμε το δελτίο τύπο της ομάδας της Stefania για τα γυρίσματα του video clip του SUPERG!RL, που όπως επισημαίνεται ολοκληρώθηκαν σήμερα. Πλέον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την 1 Μαρτίου στην απογευματινή εβδομαδίαια εκπομπή της ΕΡΤ, Eurovision Αντίστροφη Μέτρηση, με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο, προκειμένου να το απολαύσουμε!

Με επιτυχία ολοκληρώσε η Stefania τα γυρίσματα του “SUPERG!RL”

Με επιτυχία ολοκλήρωσε η Stefania τα γυρίσματα του video clip “SUPERG!RL”, του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 65ο μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Για την υλοποίηση του χρειάστηκαν δύο ημέρες γυρισμάτων στην Μαρίνα Φλοίσβου, το New Hotel, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, και την σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού.

Στο video clip,που αναμένεται να μεταδοθεί την 1η Μαρτίου 2020 από την εκπομπή της ΕΡΤ “Eurovision Countdown”, συμμετείχαν περισσότεροι από 80 νέοι, από το καλλιτεχνικό λύκειο του Γέρακα, την δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ και την σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ το συνεργείο ξεπερνά τον αριθμό των 15 ατόμων. Μαζί με την Stefania εμφανίζεται ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης. Η σκηνοθεσία και το σενάριο ανήκουν στον Κώστα Καρύδα, που με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό έχει επιμεληθεί ένα άψογο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Με ανυπομονησία αναμένουμε όλοι να δούμε το video clip της συμμετοχής μας για την Eurovision 2020!

 

38 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Υποθέτω θα δούμε στο βίντεο κλιπ την καθημερινή ρουτίνα μια σύγχρονης έφηβης. Το πρωινό ξύπνημα,το σχολείο, τις βόλτες με φίλους, τις όποιες άλλες εξωσχολικές υποχρεώσεις (πχ. Τραγούδι, χορός κλπ) και πως αυτή η σύγχρονη έφηβη-Stefania-καλειται να ανταπεξέλθει σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις και να γίνει ένα “Supergirl”. Νομίζω ότι το βίντεο κλιπ θα ναι πολύ to the point σε σχέση με αυτό που θέλει να περάσει το τραγούδι. Ελπίζω να’ναι και αισθητικά άρτια και σύγχρονο και φυσικά το τραγούδι να έχει μια θετική ανταπόκριση και να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται!
    Εν αναμονει λοιπόν για την 1η Μαρτίου!

    Απάντηση
  2. EscGR
    EscGR says:

    Πολύ υποσχόμενο κ χαίρομαι που δεν είναι σε στυλ κόμικ ή δεν την παρουσιάζουν σαν σούπερ ηρωίδα κ η όλη προσέγγιση είμαι μεταφορική. Γίνεται καλή δουλειά.

    Απάντηση
  3. John T.
    John T. says:

    Ανυπομονώ μακαρι να κανει χαμό !!! Γιαννη εσύ πιστεύεις ότι θα γίνει μεγάλο χιτ όπως μας έλεγες; επίσης στην χθεσινή συνέντευξη της Στεφανία στην ΕΡΤ είπε οτι εχει κατι απο Ariana Grande ! Μοιάζει πολύ γιατί και εθνικ (που θελω πολύ να δω πως το έχουν ενσωματώσει σε ενα σύγχρονο τραγούδι) και αριανα δεν ξερω πως κολλάει!; εσενα σου κόλλησε; 🙂

    Απάντηση
  4. Giannis
    Giannis says:

    Γνωριζει καποιος περισσοτερες πληροφοριες για το βιντεο κλιπ?Επισης για το τραγουδι,επειδη ανυπομονουμε πολυ,καποιος που το εχει ακουσει μπορει να μας πει καποιο τραγουδι που θυμιζει?Να παρουμε μια ιδεα κι εμεις 😀

    Απάντηση
    • Bendictos
      Bendictos says:

      Έχει ακουστεί (χωρίς να ξέρω κατά πόσο ισχύει, οπότε το γράφω με επιφύλαξη) πως το τραγούδι μας μοιάζει στο ρυθμό και στη μελωδία (με άλλη όμως ενορχήστρωση και άλλον ήχο) με το Ηταν Λίγο της Κατερίνας Λιολιου, που το χε γράψει επίσης ο Κοντόπουλος. Που και αυτό της Λιόλιου με τη σειρά του αντιγράφει το Και σε Θέλω του Ρουβά.

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Πάντως η ίδια κάπου διάβασα ότι το παρομοίασε με τραγούδι -σε ύφος λογικά- της Ariana Grande. Δεν ξέρω τι από αυτά ισχύει αλλά για τον Θεό ας μην είναι τύπου “και σε θέλω”… Γενικά όσοι το έχουν ακούσει το χαρακτηρίζουν μοντέρνο σαν άκουσμα με έθνικ στοιχεία ( το ίδιο έχουν πει και οι συντάκτες του ιστοτόπου που βρισκόμαστε που ήταν και από τους πρώτους που το άκουσαν και έδωσαν τη γνώμη τους για αυτό στην ΕΡΤ)Ο Κοντόπουλος πάντως έχει γράψει και πιο σύγχρονα ακούσματα από το “και σε θέλω” (αν και πιασαρικο) και ευελπιστώ ότι η συμμετοχή των arcade music θα ναι αισθητή στο κομμάτι.

      Απάντηση
      • Giannis Argyriou
        Giannis Argyriou says:

        Θα το γράψω για μια ακόμα φορά. Το τραγούδι είναι πολύ μοντέρνο κ εχει ολα τα φοντα να γινει χιτ. Εχει κουπλε τα οποια μπορεις να τα χαρακτηρισεις ως ραπ, αλλα ειναι αρκετα τραγουδιστά, δεν ειναι δηλαδη το ραπ το μιλητο. Το ρεφρεν ειναι καθαρα dance και ένα ένα μουσικό μέρος με εθνικ χρώμα. Ξανα γράφω, αυτα τα περι λίρας, ζουρναδων κλπ που γράφθηκαν θα δειτε όταν βγει ότι δεν εχουν καμια σχέση. Ειναι πολύ δυτικοτροπο το τραγούδι. Τέλος, η γεφυρα εχει μια απαιτητικη κορωνα (για να δειξει φωνη) και είναι αρκετά επιβλητική, ενώ δινει και χωρο στον Φωκα για να γινουν πράγματα. Αυτα ως προς το τραγούδι και επιμένουμε.

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Καλησπέρα Γιάννη! Θα μπορούσες να μας δώσεις ένα παράδειγμα αντίστοιχης συμμετοχής στην eurovision? Για παράδειγμα εμένα οι περιγραφές αυτές με παραπέμπουν(σαν δομή) σε κάτι σαν το αγαπημένο μου “lovewave” της Iveta; Καλά το πάω ή απέχει πολύ η δική μας συμμετοχή σε σχέση με αυτήν της Αρμενίας το 2016;

          Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Είναι τέτοια η ενορχήστρωση που δεν το καταλαβαίνεις. Εγώ ρώτησα έχει ζουρνα κ μου είπαν πως έχει. Δεν φαίνεται

      • vangelis vt
        vangelis vt says:

        Mακάρι να είναι σαν το “Και σε θέλω” και το “‘Ηταν λίγο”, ο Κοντόπουλος έχει στείλει πολύ χειρότερα. Φυσικά είναι ενάντια στους κανονισμούς να ξαναστέλνεις παλιά τραγούδια λίγο αλλαγμένα αλλά στην πραγματικότητα τόσοι και τόσοι το κάνουν…

        Το κομμάτι των One μοιάζει με συνειδητή προσπάθεια να επιστρέψει η Ελλάδα στις δόξες της δεκαετίας του 2000, τουλάχιστον όσον αφορά το televoting. Στην αρχή είναι ακριβώς ίδιο με το Ώπα. Αρκετά πιασάρικο μου φαίνεται το απόσπασμα, ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι οι One έχουν μεγαλώσει πια…Οι στίχοι είναι για γέλια όντως αλλά αν δεν ξέρεις ελληνικά δεν τους καταλαβαίνεις. Φοβάμαι πολύ περισσότερο στίχους στα αγγλικά του τύπου «Ι will swallow hard»…

        Απάντηση
  5. gogos
    gogos says:

    Αυτό που άκουσα μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου (ειδικά οι στίχοι). Για την ακρίβεια η πρώτη αντίδραση ήταν να γελάσω.
    Ευτυχώς που η ΕΡΤ το απέρριψε!

    Απάντηση
  6. Kostis
    Kostis says:

    Μακάρι να γίνει χιταρα και να αρέσει θελω φέτος να έχουμε μια δυνατή σύγχρονη συμμετοχή!! Θελω όμως να θυμίζει λίγο την χώρα μας εύχομαι να έχει όμορφα έθνικ στοιχεία!!! Εσένα Γιάννη πως σκυ φάνηκε το τραγούδι των one?

    Απάντηση
  7. Αλή
    Αλή says:

    Γιάννη εξαιρετική δουλειά, όπως πάντα! Θα ήθελα να μου πεις την άποψή σου σχετικά με κατι: Ανάμεσα στα 11 τραγούδια που έχουν βγει μέχρι τώρα, σε ποια θέση θα έβαζες το Superg!rl;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *