Ο Δημήτρης Κοντόπουλος ισοφάρισε το ρεκόρ του συνθέτη με τις περισσότερες συμμετοχές στον ίδιο διαγωνισμό!

Ιστορία έγραψε χθες ο Δημήτρης Κοντόπουλος, αφού χθες το βράδυ ισοφάρισε το ρεκόρ του Borislav Milanov που έχει από το 2017, με τις τρεις συμμετοχές στον ίδιο διαγωνισμό.

Ισοφάρισε το ρεκόρ του συνθέτη με τις περισσότερες συμμετοχές στον ίδιο διαγωνισμό

Τρία τραγούδια έχει ο Δημήτρης Κοντόπουλος στον φετινό διαγωνισμό. Το SUPERG!RL της Ελλάδας, το Prison της Μολδαβίας και το What Love Is της Εσθονίας. Αυτό είναι κάτι που συνέβη μία ακόμη φορά στα χρονικά του διαγωνισμού.

Το 2017 ο Borislav Milanov ήταν ο συνθέτης, μεταξύ και άλλων συνδημιουργών φυσικά, των συμμετοχών της Σερβίας, της ΠΓΔΜ και της Βουλγαρίας. Βέβαια μόνο ένα από τα τρία του τραγούδια κατάφεραν να περάσουν στον τελικό. Συγκεκριμένα αυτό της Βουλγαρίας, το Beautiful Mess, που εν τέλει κέρδισε την δεύτερη θέση.

Για να προλάβω τους κακοπροαίρετους που φέτους υπάρχουν σε αφθονία, ο Δημήτρης Κοντόπουλος τυπικά και μόνο (αν και έχει κατοχυρωμένα δικαιώματα κανονικά), δεν υπογράφει το τραγούδι της Εσθονίας σαν συνθέτης, αλλά σαν παραγωγός. Αυτό έγινε προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα με τους κανονισμούς του Eesti Laul, αφού θα έπρεπε τα υποψήφια τραγούδια να έχουν έστω κατά 50%, Εσθονούς δημιουργούς. Έτσι, στιχουργός φαίνεται κανονικά η Sharon Vaughn, η οποία είναι Αμερικανίδα υπήκοος και συνθέτης ο ίδιος ο Uku Suviste.

Ρεκόρ για την Sharon Vaughn. Θα γράψει ιστορία στο Ρότερνταμ ο Δ. Κοντόπουλος;

Αυτή που πλέον έχει το ρεκόρ είναι η στιχουργός Sharon Vaughn, αφού κανένας στιχουργός μέχρι στιγμής στην ιστορία του διαγωνισμού δεν έχει υπογράψει τρεις συμμετοχές στον ίδιο διαγωνισμό!

Ιστορία όμως αναμένεται να γράψει και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, μάλλον για να ακριβολογούμε θα γράψει νέα ιστορία, αφού αν και οι τρεις συμμετοχές του περάσουν στον τελικό, τότε θα είναι ο μοναδικός συνθέτης στην ιστορία του διαγωνισμού με τρία τραγούδια στον τελικό!

Θυμίζουμε ότι την περσινή χρονιά ο John Lundvik ήταν συνθέτης των συμμετοχών της Σουηδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως και ο Thomas G:Son στο παρελθόν έχει υπάρξει συνθέτης δύο συμμετοχών.

Σε πείσμα κακεντρεχών και εμμονικών η Dream Team και ο Δημήτρης Κοντόπουλος πιο συγκεκριμένα, παραμένουν δυναμικά και επιτυχημένα στα δρώμενα της Eurovision, συνεχίζοντας να απολαμβάνουν την προτίμηση και την αναγνώριση πολλών χωρών!

22 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Chris Koul
    Chris Koul says:

    “Σε πείσμα εμμονικών και κακεντρεχών”

    Τι είναι αυτό Δελτίο Τύπου υπέρ της DreamTeam; Εταιρεία εκπροσωπείτε;

    χαχαχαχα!
    Μόνο και μόνο ο όρος “DreamTeam” είναι γελοίος από μόνος του.

    Απάντηση
  2. Μάριος
    Μάριος says:

    Αντέγραψε το Hijo de la Luna στη Μολδαβία, έσπρωξε και ο μπάρμπα Φιλίπ χρήμα στο televoting Μολδαβίας και Εσθονίας, έδωσε στην συμπλεγματική ΕΡΤ που έχει κολλήσει στο 2008 ότι του είχε μείνει στο συρτάρι, και έσπασε όλα τα κοντέρ…

    ΥΓ Πολύ μου αρέσει που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα,με τη συγκεκριμένη στάση, κατηγορεί άλλους για εμμονές.

    Απάντηση
    • Konis
      Konis says:

      Καλημερα καλο μηνα οσα δεν τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια εγω αυτο εχω να πω και ο νοων νοειτο πειτε μια καλη επιτυχια στον ανθρωπο πικροχολοι και ξερολες λες και μασατε φυλλα Δαφνης σαν την Πυθια και προβλεπετε το μελλον

      Απάντηση
    • John Papamichail
      John Papamichail says:

      1.Το κομμάτι στην Μολδαβία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Hijo de la Luna. Οι μελωδικές γραμμές είναι εντελώς διαφορετικές.
      2.Ο μπάρμπα Φιλίπ γιατί δεν έσπρωξε χρήμα και πέρσι στην Εσθονία για να κερδίσει;
      3. Όταν ο Κοντόπουλος παίρνει ανάθεση τον κατηγορείτε ότι φοβάται να πάρει μέρος σε επιλογές, όταν παίρνει μέρος σε επιλογές και σαρώνει τον κατηγορείτε ότι τα στήνει, ποιος λοιπόν είναι ο συμπλεγατατικός;

      Απάντηση
  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ says:

    το θετικό είναι ότι υπάρχει μια ελπίδα το δικό μας τραγούδι να είναι καλό εφόσον της μολδαβίας και της εσθονίας δεν τραβάει τόσο πολύ.

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Συγχαρητήρια στον Κοντόπουλο!Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τον ίδιο απλά δεν μου αρέσουν τα τραγούδια της Μολδαβίας και της Εσθονίας όπου συνυπογράφει. Ελπίζω το δικό μας τραγούδι να είναι καλύτερο.

    Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Πολύ σοβαρό ένα site να επιτίθεται κατά αναγνωστών γιατί τολμάνε να έχουν άλλη γνώμη από αυτή που επιθυμούν οι ίδιοι. Και φυσικά αυτός ο ζήλος είναι από αγνό, άδολο ενδιαφέρον…

      Απάντηση
  5. MrNobody
    MrNobody says:

    Συγχαρητήρια στον Κοντόπουλο και στην ομάδα του. Όσοι απλά δεν αντιλαμβάνονται την επιτυχία του είναι εμμονικοι όπως πολύ σωστά λέει το άρθρο. Τα παιδιά περιγράφουν γεγονότα και εσείς από ότι βλέπω εδώ και ημέρες θεωρίες και την προσωπική σας γνώμη/ κόμπλεξ.

    Απάντηση
  6. ANTΩΝΙΑ
    ANTΩΝΙΑ says:

    Πολλά συγχαρητήρια.Βαρέθηκα με τους Σουηδούς κάθε χρόνο. Ο δικός μας είναι πολύ καλύτερος.
    Όσο για τα τραγούδια: Το “Prison” είναι από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη συμμετοχή του Κοντόπουλου στην Γιουροβίζιον: εξαιρετικά σύγχορνο που συνδιάζει μοναδικά τα ηλεκτρονικά και έθνικ στοιχεία.Είμαι σίγουρη ότι θα πάει πολύ ψηλά.
    Το “what love is” είνια μια πολύ κλασσική μπαλάντα για τα γούστα μου, που απαευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες. Η μαμά μου, θα το ψηφίσει σίγουρα.

    Απάντηση
  7. kostas
    kostas says:

    είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους να δυσκολεύονται τόσο πολύ να διαχειριστούν την επιτυχία κάποιου άλλου….

    Απάντηση
  8. Nerd0!
    Nerd0! says:

    Μπράβο ρε Κοντόπουλε, που σαμπόταρες την συμμετοχή της Μολδαβίας και Εσθονίας. Ελπίζω η Ελλάδα να έχει ωραίο τραγούδι διότι 395.000€ αποκλείεται να πήγαν για ένα χάλια τραγούδι.

    Απάντηση
  9. gogos
    gogos says:

    Το μόνο που έχω να πω είναι ένα μπράβο στον Κοντόπουλο και στην Dream Team γενικότερα. Δεν είναι και λίγο αυτό που έχουν πετύχει.

    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον χρήστη @kostas και την παραπάνω άποψή του προς αυτούς που επιτίθενται στον Κοντόπουλο. Είναι πράγματι λυπηρό. Εαν τα κριτήρια τους ήταν απλά με βάση το μουσικό τους γούστο, ίσως θα ήταν κάτι κατανοητό. Δυστυχώς δεν μένουν εκεί και επικαλούνται διάφορα σενάρια συνωμοσίας για εξαγορά κριτικών επιτροπών και του τηλεοπτικού κοινού που ψήφισαν στις χώρες τους.
    Κάτι ανάλογο έλεγαν και όταν ανακοινώθηκε ότι θα μας εκπροσωπήσει και εμας.

    Να μην αρέσει σε κάποιον ένα τραγούδι ή να αρέσει είναι κάτι υποκειμενικό και μπορεί ο καθένας να εκδηλώσει την δυσαρέσκειά του ή τον θαυμασμό του. “Αυτοί” κάνουν όμως κατα μέτωπο επίθεση λασπολογώντας και προσπαθούν αυτή τη λάσπη να την προάγουν σαν ακλόνητο επιχείρημα.

    Εκτός ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν την επιτυχία κάποιου άλλου (Κοντόπουλου), έφτασαν στο σημείο να κάνουν επίθεση σε όποιον δηλώνει ότι του αρέσει τα τραγούδια του.
    Επίθεση στους δημιουργούς, στους ακροατές, στους συντάκτες site, κάτω από βίντεο με τα τραγούδια, σε ξένες ιστοσελίδες και έπειτα έχουν και το απύθμενο θράσος να κατηγορούν όσους λέμε “μπράβο” στην Dream Team, για εμπάθεια και ανοησία…

    Απάντηση
  10. vangelis vt
    vangelis vt says:

    To Νetflix κάνει κουμάντο στη μικρή Ισλανδία (το πως κατάφεραν να αλλάξουν το φαβορί μέσα σε δύο εβδομάδες μέσα από μια συντονισμένη διαδικτυακή καμπάνια με διασημότητες θα ήταν απίστευτο αν δεν ήταν θλιβερό) και η παρέα του Κιρκόροφ κουμάντο στις μικρές χώρες της ανατολικής Ευρώπης, προμοτάροντας τις αφόρητα παρωχημένες συμμετοχές τους και στέλνοντας στον κάλαθο πολύ καλύτερες όπως το Beautiful lie στην Εσθονία ή το (επίσης έλληνα στιχουργού) Take Control στη Μολδαβία. Και κάποιοι τα χειροκροτούν όλα αυτά.

    Απάντηση
  11. MagicaSpellman
    MagicaSpellman says:

    Εμενα προσωπικα η ευμενεια αυτου του site προς την ” Dream Team ” και τα δυο επιεικως μετριοτατα τραγουδια τους, με τρομαζει για το δικο μας τραγουδι. Ημουν αισιοδοξος με τα θετικα σχολια που διαβαζα εδω αλλα τωρα αναρωτιεμαι μηπως ειναι επηρεασμενα απο αυτην την ευμενεια… Θα φανει σε δυο ωρες…

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Δες το στορυ των wiwibloggs που δεν φημιζονται για την ευνοια τους αν δεν τους αρεσει κατι! Λενε οτι προκειται να σοκαριστουμε με αυτο που θα ερθει! Ολα θα φανουν σε λιγες ωρες!

      Απάντηση
        • Miltos
          Miltos says:

          Φυσικα και το πιστευω, εξαλλου οι ανθρωποι αυτοι αποτελεσαν μερος του focus group και κατεθεσαν κανονικα την γνωμη τους, αυτο το ειχε πει και ο William σε βιντεο για τη Στεφανια ! Παιδια οσοι το ακουσαν εχουν αναφερει τα καλυτερα, ουτως ή αλλως θα το διαπιστωσουμε σε μια ωρα και κατι! Καλη μας επιτυχια και μακαρι να σκισουμε!

          Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ο Δημήτρης Κοντόπουλος ως παραγωγός. Σύμφωνα με το eurovisionfun.com, ο Δημήτρης Κοντόπουλος τυπικά και μόνο (αν και έχει […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *