Βόρεια Μακεδονία: Ακούστε το “You” το τραγούδι του Vasil για την Eurovision 2020!

Ήδη από τις 15 Ιανουαρίου η δημόσια τηλεόραση της γείτονος χώρας, μας είχε ενημερώσει ότι τη χώρα στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision θα εκπροσωπήσει ο Vasil Gargaliev!

Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που η Βόρεια Μακεδονία επιλέγει την συμμετοχή της μέσω απευθείας ανάθεσης. Ο Vasil είναι γνώριμος του Διαγωνισμού αφού πέρσι βρίσκονταν στα φωνητικά της Tamara Todevska.

Το τραγούδι του Vasil φέρει το τίτλο “You” και είναι μια δημιουργία των αδελφών και Nevenska και Kalina Neshkoska αλλά και της Alice Shrader.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=xPZumQQExQc&feature=emb_logo

 

Ποιος είναι ο Vasil Garganliev

 

Ο Vasil Garganliev ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην ηλικία των 7 ετών, παίζοντας σε κάποια από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ για παιδιά στην Βόρεια Μακεδονία. Λίγο αργότερα, μετακόμισε με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συνέχισε την καριέρα του ως σολίστ στην παιδική χορωδία του Σικάγου.

Έχει δώσει πάρα πολλά ρεσιτάλ σε μουσικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο και έχει κάνει συνεργασίες με μερικούς από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες. Tο σύνθημα της ζωής του Vasil είναι απλό: όποτε οι λέξεις αποτυγχάνουν, τραγούδα.

Από την επιστροφή του στη Βόρεια Μακεδονία το 2018, ο Vasil κυκλοφόρησε 3 πολύ επιτυχημένα singles: Gjerdan , Patuvam και Mojata Ulic . Η πρώτη του προσωπική συναυλία στην πατρίδα του τον Νοέμβριο του 2019 ήταν sold out.

 

Σας θυμίζουμε ότι η Βόρεια Μακεδονία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Α’ Ημιτελικό στις 12 Μαϊου και πιο συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό της βραδιάς (θέσεις 1-8).

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας; Θα συνεχίσει η γειτονική χώρα τα καλά αποτελέσματα;

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από το snippet περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Το συγκεκριμένο το βρίσκω κάπως μέτριο χωρίς καν να ξεχωρίζεις ρεφρέν από κουπλέ. Λίγο προς το τέλος κάτι πάει να πει αλλά δεν σε πείθει. Στον ημιτελικό του διαγωνίζονται πολύ καλύτερες συμμετοχές. Από εμένα 5.5/10 και σχετικά χαμηλα στη κατάταξη μου. Ίσως η πιο αδύναμη συμμετοχή τους τα τελευταία 4-5 χρόνια και σαφώς καμία σχέση με το περυσινο! Καλή επιτυχία όμως!
    Και κάπως έτσι απομένουν μόλις 4 συμμετοχες και έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στην Μάλτα! Τα τραγούδια των little big τα βρίσκω γελοία οπότε δεν νομίζω να μου αρέσει αυτό που θα στείλουν, το Αζερμπαϊτζάν φημολογείται πως θα στείλει το “Cleopatra” που από λίγο που το άκουσα το βρήκα κάπως υποτονικό τα δύο υποψήφια της Senhit σχετικά καλά για τα δεδομένα του Αγίου Μαρίνου αλλά συνολικά δεν πείθουν οπότε Μάλτα ειλικρινά στείλε κάτι δυνατό μπας και δούμε άσπρη μέρα φέτος.
    Με διαφορά η πιο μέτρια προς κακή χρονιά στη Eurovision εδώ και πολλά χρόνια! Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και εκτός αυτού υπάρχουν αρκετά τραγούδια που κινούνται από τα όρια του μετρίου και κάτω…
    Νομίζω οι πρόβες θα ναι καθοριστικές πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά.
    ΥΓ: Προσωπικά θα στοιχημάτιζα νίκη της Ελβετίας για πολλούς λόγους.

    Απάντηση
    • Πετρος
      Πετρος says:

      Εγώ βλέπω κορυφη Νορβηγία Ελβετία Βουλγαρία και την Ελλάδα καθώς πιστεύω με το staging θα τους εκπλήξει ολλους

      Απάντηση
  2. C.G
    C.G says:

    Επιστροφή στην κανονικότητα προβλέπω για την Β. Μακεδονία φέτος. Δηλαδή αποκλεισμό. Τραγούδι για διαφήμιση καφέ την δεκαετία του 90′ αρχές 00΄ς. Ούτε οι επιτροπές το σώζουν φέτος ούτε κανείς. Μπορώ να φανταστώ και ένα κριντζ στήσιμο στο οποίο ειδικεύεται αυτή η χώρα οπότε θα δέσει το γλυκό.

    Απάντηση
  3. Jørgen
    Jørgen says:

    Γενικα αδυναμη και απροβλεπτη χρονια φετος…… Για νικη ξεχωριζω Λιθουανια, Βουλγαρια και Ελβετια και πιθανοτητες για εμενε εχουν επισης η Γερμανια, η Ουκρανια και εμεις (!)……

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *