Ισπανία: Στον αέρα η διεξαγωγή του PrePartyES20 λόγω κοροναϊού!

Η κυβέρνηση της Ισπανίας ανακοίνωσε σήμερα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κοροναϊού στη χώρα, μεταξύ των οποίων είναι και η αναστολή για ένα μήνα γεγονότων και εκδηλώσεων άνω των χιλίων ανθρώπων στην Μαδρίτη.

Το μέτρο αυτό από ό,τι φαίνεται θα επηρεάσει το PrePartyES20, που φέτος επιστρέφει για τέταρτη χρονιά, δεδομένου ότι το γεγονός αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Μαδρίτη στις 10 Απριλίου και 11 Απριλίου, στο Sala La Riviera της Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Eurovision-Spain.com, η οποία είναι η διοργανώτρια του PrePartyES20, ανακοινώθηκε ό,τι προσπαθεί να επιβεβαιώσει τις ημερομηνίες που έχουν απαγορευτεί οι εκδηλώσεις και να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες.

Επίσης,  ανακοίνωσε ό,τι η προτεραιότητα τους είναι να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση όπως έχει προγραμματιστεί, αλλά να εγγυηθούν οι ίδιοι, για την ασφάλεια των φαν, ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες και συστάσεις που έρχονται από την κυβέρνηση της Ισπανίας, την Κοινότητα της Μαδρίτης και τις υγειονομικές αρχές.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ό,τι στην περίπτωση που το PrePartyEs20 αναβληθεί, θα επιστρέφουν όλα τα εισιτήρια.  Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο της EurovisionSpain, ανακοίνωσε ήδη το περασμένο Σαββατοκύριακο σε όλες τις αντιπροσωπείες και στους προσκεκλημένους καλλιτέχνες ότι είναι έτοιμη να αναλάβει σε όλα τα επίπεδα την αναστολή ή αναβολή του γεγονότος, παράλληλα με τις αποφάσεις που μπορεί να λάβει και η EBU.

Πηγή: Eurofestivales

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ABC
    ABC says:

    Δεδομένου της κατάστασης που επικρατεί & της αύξησης των κρουσμάτων μέρα με τη μέρα είναι πολύ πιθανό να ακυρωθούν όλα τα pre-contest parties.
    Προσπαθώντας να κάνω μια πρόβλεψη, νομίζω πως στην καλύτερη περίπτωση πάμε για διαγωνισμό κεκλεισμένων των θυρών, τουτέστιν σε τηλεοπτικό στούντιο, όπως & το μακρινό 1963. Πιστεύω ότι οι αποφάσεις πρέπει να έχουν ήδη παρθεί & θα μας τις ξεφουρνίσουν το πολύ σε 2 βδομάδες που είναι να αρχίσει η κατασκευή της σκηνής.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *