Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για τις προτάσεις που έχει δεχθεί για την Eurovision, αλλά και για το “Fuego”!

Στην εκπομπή του Alpha, Καλύτερα Δεν Γίνεται, με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού, βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου, σήμερα 30/5. Μεγάλο μέρος της συνέντευξης αφιερώθηκε στο My Number One και την νίκη της, στην Eurovision 2005, αλλά και στις πρόσφατες προτάσεις που έχει δεχθεί η δημοφιλής τραγουδίστρια για να ξαναβρεθεί στην σκηνή του διαγωνισμού.

Νοσταλγία και τιμή για το My Number One

Η Έλενα Παπαρίζουν αναφέρθηκε με νοσταλγία σε όσα έζησαν μαζί με την Ναταλία Γερμανού το 2005 στο Κίεβο και στην μοναδική ελληνική νίκη στην Eurovision μέχρι στιγμής. Η Ναταλία Γερμανού που είναι η στιχουργός του My Number One, όπως φυσικά και η Έλενα Παπαρίζου, δήλωσαν ότι μόνο θετικά έχουν κρατήσει από εκείνες τις δέκα ημέρες στο Κίεβο, αν και όπως είπαν, υπήρξαν και αρκετές δυσκολίες τις οποίες όμως δεν κατανόμασαν.

Με την εμφάνισή μου στη Eurovision, ένιωθα ότι κρατούσα την ευθύνη όλων μας και τότε ήμουν και πολύ μικρή, 23 ετών!Ήμουν ένα στρατιωτάκι με φόβο, σεβασμό, ταπεινότητα, χαρά και ενθουσιασμό! Έχω ξεχάσει ότι έχουν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια και το κατάλαβα την ημέρα της γιορτής μου.

Αισθανόμουν πως έρχομαι για να παλέψω. Γιατί όπως είχε πει και ο Χρήστος Δάντης, πόσο κρίμα θα ήταν να πηγαίνουμε με ένα τραγούδι που λέγεται “My Number One” και να βγούμε τελευταίοι. Την πρώτη φορά που είχα ανέβει στη σκηνή, ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη, ήμουν σαν ερωτηματικό! Δεν μπορούσα να χαλαρώσω […] Είχα εξαντληθεί θυμάμαι με τις συνεντεύξεις και όλα αυτά.

Παπαρίζου και Fuego

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Κώστας Τσουρός, την ρώτησε και για το Fuego, αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια για την Eurovision.

Η Έλενα Παπαρίζου επιβεβαίωσε τα όσα λίγο πολύ όλοι ξέρουμε για το Fuego. Ότι δηλαδή είχε κάνει ντέμο το Fuego τότε και είχε δεχθεί πρόταση από την Κύπρο, αλλά τελικά θεωρεί πως καλύτερα εξελίχθηκαν τα πράγματα με την Ελένη Φουρέιρα, αφού το τραγούδι της ταίριαξε πολύ και είχε αυτο το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Πολιτικές καταστάσεις ήταν οι λόγοι για τους οποίους δεν την πρότεινε η ΕΡΤ τα προηγούμενα χρόνια

Για το ότι τα προηγούμενα χρόνια την ήθελε η Κύπρος και όχι η ΕΡΤ, η Έλενα Παπαρίζου το απέδωσε στις πολιτικές καταστάσεις που επικρατούν σε κάθε χώρα και στις στρατηγικές που ακολουθούν οι δημόσιες τηλεοράσεις.

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι η Έλενα Παπαρίζου είχε προταθεί δύο φορές στην ΕΡΤ, την περίοδο 2015-2019 επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, και το ΔΣ απέρριψε το ενδεχόμενο της εκπροσώπησης μας από την μοναδική νικήτρια μας.

Πάντως η Έλενα Παπαρίζου όπως δήλωσε στην εκπομπή, δεν ξεχωρίζει Ελλάδα και Κύπρο, αφού όπως πολύ ορθά τόνισε, είμαστε όλοι Έλληνες! 

1 reply
  1. ανδρικ
    ανδρικ says:

    Για εμενα καλυτερα που δεν πηγε με την Ελλαδα ,με Ελλαδα πηρε πρωτια με σουηδια το προσπαθησε αλλα δεν,με κυπρο θα την εβλεπε δεδομενου οτι η χωρα θελει να κερδισει.Εμεις γιατι να την στελναμε ειδικα τη περιοδο εκεινη??δεν υπηρχε λογος κατα με.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *