Eurovision Shine A Light: Τι θα γίνει τελικά με Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα;

Ομιχλώδες παραμένει το τοπίο σχετικά με την παρουσία ή μη της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα στο Eurovision Shine A Light, την ειδική εκπομπή της EBU που θα μεταδοθεί το επόμενο Σάββατο, 16 Μαίου στις 10 το βράδυ και είναι αφιερωμένη στους καλλιτέχνες και τα τραγούδια που θα συμμετείχαν στην Eurovision 2020.

Τα αρχικά δημοσιεύματα ήθελαν την Έλενα Παπαρίζου και την Ελένη Φουρέιρα να εμφανίζονται στο Europe Shine A Light και μάλιστα να τραγουδούν και τις συμμετοχές τους, μαζί φυσικά με άλλους λαμπρούς καλεσμένους από την ιστορία του διαγωνισμού.

Η ανακοίνωση όμως των guests μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού, αλλά και οι δικές μας πληροφορίες ανέφεραν ότι τόσο η Έλενα Παπαρίζου, όσο και η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι μεταξύ των guests του Europe Shine A Light.

Πλέον, είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε πλήρως την πληροφορία. Οι guests που θα τραγουδήσουν είναι αυτοί που αναφέρονται στο άρθρο της EBU.

  • Michael Schulte και Ilse DeLange
  • Måns Zelmerlöw
  • Gali Atari
  • Marija Šerifović
  • Netta Barzilai
  • Duncan Laurence
  • Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ρότερνταμ
  • Johnny Logan

Αλλά και ακόμη ένας καλεσμένος έκπληξη η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί.

Στη διάρκεια όμως του Europe Shine A Light, θα υπάρξει ένα 4λεπτο βίντεο (θα μεταδοθεί στις 23.40 ώρα Ελλάδας), το οποίο θα έχει κάποια μηνύματα πρώην συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, τα οποία για τον καθ΄ένα θα είναι διάρκειας κάποιων λίγων δευτερολέπτων. Σε αυτό το γενικότερο βίντεο και εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες που θέλουν την Έλενα Παπαρίζου και την Ελένη Φουρέιρα να έχουν στείλει ένα τέτοιο σχετικό βίντεο, ίσως δούμε τις δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες. Δεν πρόκειται σίγουρα πάντως για guest εμφάνιση και φυσικά δεν θα τις απολαύσουμε να ερμηνεύουν κάποιο τραγούδι, όπως σας είπαμε και στο σχετικό μας άρθρο και όπως αφήνεται να εννοηθεί στα περισσότερα άρθρα που αναφέρονται στο ζήτημα.

Ως εκ τούτου το ελληνικό ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στην παρουσία της Stefania, αλλά και του Sandro οι οποίοι θα στείλουν ένα μικρό μήνυμα, αλλά θα δούμε και ένα απόσπασμα από τα τραγούδια με τα οποία θα εκπροσωπούσαν φέτος, Ελλάδα και Κύπρο αντίστοιχα.

Σας υπενθυμίζουμε όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, ότι η ομάδα της Stefania έχει ετοιμάσει μία νέα μίξη του τραγουδιού, με νέα πλάνα που δεν είδαμε στο video clip του SUPERG!RL!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *