Κύπρος: “Με μεγάλη μου χαρά θα εκπροσωπούσα την χώρα μου στην Eurovision 2021”, δηλώνει δημοφιλής τραγουδιστής! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ για την Eurovision 2021, αλλά και τα τοπικά δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, ότι την Κύπρο θα εκπροσωπήσει του χρόνου κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνης ή γνωστός ερμηνευτής σε Ελλάδα και Κύπρο, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει ήδη κινητικότητα. Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο EurovisionFun, ο manager του δημοφιλούς τραγουδιστή – Γιώργου Παπαδόπουλου, αναφέρει ότι ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός, είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει την πατρίδα του στην Eurovision 2021, με μεγάλη μάλιστα χαρά.

Ο κ. Νικολάου, manager του 35χρονου καλλιτέχνη, μας ανέφερε λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ, για το ότι ο Sandro δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021.

Με μεγάλη χαρά ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα εκπροσωπούσε την χώρα του στην Eurovision 2021. Στηρίζει ένθερμα τον θεσμό και θα τον ενδιέφερε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Στην ερώτηση μας αν θα ήθελε να είναι και ο ερμηνευτής του τραγουδιού ή μόνο ο δημιουργός, ο κ. Νικολάου αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Πλέον, νομίζω ότι δεν θα επιθυμούσε να είναι ο ερμηνευτής, σίγουρα όμως θα ήθελε να είναι ο στιχουργός και ο συνθέτης της κυπριακής συμμετοχής.

Μάλιστα στην σύντομη συνομιλία μας, ο manager του Γιώργου Παπαδόπουλου, μας αποκάλυψε και ένα παρασκήνιο που δεν γνωρίζαμε.

Το 2013 το ΡΙΚ πρότεινε στον Γιώργο να εκπροσωπήσει την Κύπρο με απευθείας ανάθεση. Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν εκείνη την χρονιά, αν και το ήθελε πολύ και έτσι τελικά συμμετείχε για λογαριασμό της Κύπρου η Δέσποινα Ολυμπίου.

Δεν ξέρουμε ποιες είναι οι προθέσεις του ΡΙΚ για τον επόμενο διαγωνισμό, αυτό που είναι όμως σίγουρο, είναι πως ο Γιώργος Παπαδόπουλος πληροί και τα δύο κριτήρια του Δ.Σ. της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης (διάσημος καλλιτέχνης σε Ελλάδα και Κύπρο ή κυπριακής καταγωγής).

Θα θέλατε να δείτε τον Γιώργο Παπαδόπουλου στην σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου;

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Chris Koul
    Chris Koul says:

    Ναι θα θέλαμε, με ένα αμιγώς λαϊκό τραγούδι και όχι με κάτι ντεμί-μπασταρδεμένο. Ένα καθαρόαιμο χασάπικο, ζεϊμπέκικο ή και παραδοσιακό κυπριακό τραγούδι. Η αυθεντικότητα πάντα εκτιμάται!

    Απάντηση
  2. eurofan
    eurofan says:

    Από τους αγαπημένους μου και εξαιρετικά ταλαντούχος. Μακάρι κάποια στιγμή να πάρει μέρος στην Eurovision έστω και σαν συνθέτης.

    Απάντηση
  3. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Νομίζω ότι η Κύπρος έπιασε ταβάνι με το Fuego όσον αφορά τα ποπάκια. Οπότε μια στροφή στο έθνικ(;), λαϊκό(;), ή οποιοδήποτε άλλο είδος θεωρώ ότι επιβάλλεται. Ο Παπαδόπουλος… οκ… ούτε κρύο ούτε ζέστη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *