EBU: “Δεν υπάρχουν πλάνα για πρόσκληση του Καζακστάν και του Κοσόβου στην Eurovision 2021”!

Σε σχόλιο της EBU στην ιστοσελίδα ESCXtra, ξεκαθαρίζεται η εικόνα για τις ενδεχόμενες συμμετοχές του Καζακστάν και του Κοσόβου στην Eurovision 2021. Η EBU δεν αφήνει περιθώρια ανοιχτά, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν σχέδια για πρόσκληση των δημόσιων τηλεοράσεων του Καζακστάν και του Κοσόβου στην Eurovision 2021.

Κάθε χρόνο ένα από τα ερωτήματα που απασχολούν τους fans αυτή την εποχή, είναι η συμμετοχή του Καζακστάν και του Κοσόβου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Αν και πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις, αυτό που τις ενώνει είναι ότι οι δημόσιες τηλεοράσεις και των δύο, είναι συνεργαζόμενα μέλη της EBU και έχουν στο παρελθόν συμμετάσχει σε διαγωνισμούς της EBU, όχι όμως στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το Κόσοβο συμμετείχε στο Eurovision Young Dancers το 2011, ενώ το Καζακστάν συμμετέχει στην Junior Eurovision από το 2018.

Αν και η επιθυμία και των δύο για συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι μεγάλη, αυτό για να συμβεί πρέπει είτε οι δημόσιες τηλεοράσεις τους να γίνουν κανονικά μέλη της EBU, είτε ως συνεργαζόμενα μέλη να λάβουν πρόσκληση, όπως συμβαίνει με το SBS της Αυστραλίας.

Πηγή: ESCXtra

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *