Κύπρος: Η πρόταση της PANIK για την Eurovision 2021! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Με την MINOS να καταλήγει όπως φαίνεται στα ονόματα της Κατερίνας Στικούδη και της Ειρήνη Παπαδοπούλου ως προτάσεις για την Eurovision 2021, το βασικό ερώτημα είναι τι θα πράξει η PANIK, η άλλη μεγάλη δισκογραφική της χώρας μας και ποια θα είναι η πρόταση της στο ΡΙΚ για τον επόμενο διαγωνισμό.

Το EurovisionFun πιστό στην ενημέρωση, ήρθε σε επαφή με ανθρώπους της δισκογραφικής, οι οποίοι φωτίζουν περισσότερο το ερώτημα αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας είπαν αποκλειστικά από την PANIK, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο, θα προτείνει στο ΡΙΚ για την Eurovision 2021, καλλιτέχνες ΜΟΝΟ κυπριακής καταγωγής, αφού θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο όνομα από το δυναμικό της, που να ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον επερχόμενο διαγωνισμό. Η πρόθεση αυτή της PANIK, συμβαδίζει απόλυτα και με την απόφαση του ΔΣ του ΡΙΚ, για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021. Να είναι δηλαδή είτε γνωστός καλλιτέχνης σε Ελλάδα και Κύπρο, είτε κυπριακής καταγωγής.

Η απόφαση αυτή της PANIK εξαιρεί αυτομάτως από την διαδικασία τον Βαγγέλη Κακουριώτη, αφού δεν έχει κυπριακή καταγωγή. Αντιθέτως ανοίγει ο δρόμος πιθανόν για άλλα ονόματα, όπως η Χάρις Σάββα ή ο Νέαρχος Ευαγγέλου, αλλά και η Ήβη Αδάμου, που παίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια, μεταξύ αυτών που φλερτάρουν με τον διαγωνισμό.

Η τελική απόφαση εννοείται ανήκει στο ΡΙΚ και όλα θα συνεκτιμηθούν τις επόμενες ημέρες όταν και ξεκινήσουν επίσημα οι συζητήσεις με τις δισκογραφικές εταιρείες στην Αθήνα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2021!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] As we covered yesterday, Katerina Stikoudi and Irini Papadopoulou have been reported to be among the frontrunners to represent Cyprus at Eurovision 2021. However, both are signed to the label Minos EMI and neither are of Cypriot origin. Now, it has been announced that Panik Records will only be proposing artists of Cypriot descent to the Cy…. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *