Γαλλία: Ο Stephane Bern θα παρουσιάσει το Eurovision France, c’est vous qui décidez | 12 θα είναι οι φιναλίστ!

Η δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας (TV France) ανακοίνωσε νωρίτερα τα σχέδια της για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Όπως αναφέρθηκε στην σχετική συνέντευξη τύπου ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision 2021, Eurovision France, c’est vous qui décidez, θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο με 12 συμμετέχοντες και παρουσιαστή τον Stephane Bern.

Ο Stephane Bern είναι ο σχολιαστής του διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια, ενώ παρουσιάζει και άλλα πρότζεκτ στην TV France. Το Eurovision France, c’est vous qui décidez θα περιλαμβάνει 12 υποψηφίους και θα πραγματοποιηθεί σε κάποια επαρχιακή πόλη και όχι από το Παρίσι.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έχει ολοκληρωθεί και πλέον αναμένουμε την ακριβή ημερομηνία πραγματοποίησης του γαλλικού εθνικού τελικού, αλλά και την ανακοίνωση των φιναλίστ.

Η Γαλλία πρόκειται, έτσι, να διεξάγει μετά από δύο χρόνια έναν εθνικό τελικό. Το 2018 και το 2019 είχε χρησιμοποιηθεί το φορμάτ “Destination Eurovision“, το οποίο δεν επέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εκπρόσωπος της Γαλλίας στη Eurovision 2020 θα ήταν ο Tom Leeb με το τραγούδι “The Best In Me“.

Πηγή: programme-tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *