Γαλλία: Ο Πρόεδρος Μακρόν για τη συμμετοχή του Slimane!

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, μίλησε για την πορεία της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision, καθώς και για τη φετινή συμμετοχή του Slimane, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στη Σουηδία.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

Θα πρέπει να ομολογήσω πως η συμμετοχές της Γαλλίας δεν είναι πάντοτε επιτυχημένες, τουλάχιστον όσο εκείνες της Σουηδίας, καθώς η τελευταία φορά που κερδίσαμε ήταν το 1977. Ωστόσο φέτος ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τον Slimane!

 


Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το “Mon Amour”, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει ο Slimane τη Γαλλία στο Μάλμε:

Ποιος είναι ο Slimane

Ο Slimane Nebchi είναι 34 ετών και κατάγεται από την Αλγερία. Κέρδισε το The Voice of France το 2016 και έκτοτε η καριέρα του απογειώθηκε. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα ολοκληρωμένα άλμπουμ τα οποία έφθασαν όλα στο νο1 της Γαλλίας, αλλά και στα charts διάφορων άλλων χωρών. Τα τελευταία χρόνια ήταν κριτής στο The Voice του Βελγίου, τόσο στην παιδική, όσο και στην κανονική εκδοχή του. Επίσης έχει συμμετάσχει σε μιούζικαλ και σε ταινίες σαν ηθοποιός, ενώ ασχολείται και με φιλανθρωπίες.

Ο καλλιτέχνης είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει στείλει η Γαλλία τα τελευταία χρόνια στο διαγωνισμό και που όπως ανέφερε και η αρχηγός αποστολής, Alexadra Redde-Amiel, έχει ως στόχο τη νίκη.


Μείνετε συντοντισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *