Ουκρανία: Επισήμως με το “Teresa & Maria” στη Eurovision 2024!

Το περασμένο Σάββατο έλαβε χώρα το Vidbir 2024, μέσω του οποίου προέκυψε η συμμετοχή της Ουκρανίας για τον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, ανακοινώθηκαν μία ημέρα αργότερα, λόγω τεχνικών ζητημάτων που προέκυψαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Νικήτριες και κατά συνέπεια εκπρόσωποι της Ουκρανίας, αναδείχθηκαν οι Alyona Alyona και Jerry Heil, με το τραγούδι “Teresa & Maria”.

Η εκπροσώπηση της Ουκρανίας από το “Teresa & Maria” επισημοποιήθηκε σήμερα, μετά την υπογραφή σχετικών εγγράφων μεταξύ των ερμηνευτριών και του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας.

Θυμίζουμε πως το 2019 και το 2022, διαφωνίες μεταξύ της ουκρανικής δημόσιας τηλεόρασης και των νικητών του Vidbir οδήγησαν στη μη υπογραφή των εγγράφων αυτών και κατά συνέπεια στην ανατροπή του αποτελέσματος και την αλλαγή του εκπροσώπου της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, το 2022, οι Kalush Orchesta αντικατέστησαν την Alina Pash, παρότι είχαν τερματίσει στη δεύτερη θέση του εθνικού τελικού. Αντίστοιχα, η άρνηση της Maruv να υπογράψει τα αντίστοιχα συμβόλαια, λόγω των περιοριστικών τους όρων, οδήγησε στην αποχώρηση της Ουκρανίας από τη Eurovision 2019.

Η συμμετοχή της Ουκρανίας στη Eurovision 2024:


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2024!


Πηγή: Suspline

1 reply
  1. Polychronios
    Polychronios says:

    Άκουσα το Ουκρανικό τραγούδι πριν λίγο. Καλό είναι μα έχει ένα μειονέκτημα:
    Είναι στην ουσία μία μουσική μίξη 3 παλαιότερων συμμετοχών(αναφέρομαι στα 1944, Shum & Stefania).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *