Adam Woods: “Στις σημειώσεις μας ονομάσαμε τους στίχους ‘το νικητήριο τραγούδι’!” | Αποκλειστική Συνέντευξη

Ο Ανδρέας Παπαγιαννάκης και το EurovisionFun διαπιστεύθηκαν από το SVT να ακολουθήσουν στο φετινό τούρ του Melodifestivalen για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Πριν επισκεφτούμε την πόλη του Malmö, για την εκδήλωση της κλήρωσης κατανομής ημιτελικών της φετινής Eurovision, ο Ανδρέας πέρασε μία γεμάτη εβδομάδα στη Στοκχόλμη.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με ανθρώπους που εμπλέκονται στο φετινό διαγωνισμό του Melodifestivalen μεταξύ των οποίων και ο Adam Woods ο οποίος μας υποδέχτηκς στα κεντρίκα της LoudKult στη Στοκχόλμη και μίλησε μαζί μας σε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Είδαμε τον Adam πέρυσι με τους Arc North και Jon Henrik Fjällgren, και τώρα επιστρέφει σόλο. Ο Adam αισθάνεται απίστευτα που επέστρεψε και συνεχίζει:

“Ήδη, πέρυσι, το σκεφτόμουν, είχα κάνει αυτό και ένιωσα καταπληκτικά και τα έδωσα όλα, αλλά τελικά, ήμουν εκεί και τραγουδούσα για τον Jon Henrik και έκανα μια εμφάνιση που τελικά δεν ήταν δική μου. Αλλά τώρα έχω την ευκαιρία να είμαι ο εαυτός μου, να δείξω ποιος είμαι και να δείξω ένα τραγούδι που έχω σχεδιάσει και μια ερμηνεία που έχω κάνει εγώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος.”

Σχετικά με το τραγούδι, κυριολεκτικά μας εξέπληξε λέγοντας ότι αποκαλούσαν τους στίχους του τραγουδιού “το νικητήριο τραγούδι“! Εξηγεί περισσότερα σχετικά με αυτό:

“Έγραψα το τραγούδι με έναν αγαπημένο μου φίλο, τον William Segerdahl, τον Calle Hellberg, ο οποίος είναι ο A&R μου. Έτσι ήρθαν σε μια ηχογράφηση μαζί μου και την Jonna Hall που είναι επίσης παλιά φίλη. Νομίζω ότι ονομάσαμε τις σημειώσεις των στίχων “το νικητήριο τραγούδι“! Και δεν ήταν επειδή το είχαμε ήδη γράψει. Ήταν κυριολεκτικά εκ των προτέρων. Αλλά μόλις μπήκαμε στο στούντιο και είχαμε αυτό το vibe, αυτό το συναίσθημα ότι, αυτό θα είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό. Δεν ξέραμε γιατί. Ήξερα ότι είχα μια ιστορία να πω. Και ο Γουίλιαμ έπαιξε κάποιες συγχορδίες. Και σκέφτηκα πως, ναι, αυτό είναι τέλειο.

Στοχεύει στη νίκη φέτος; Εκείνος απαντά:

“Θέλω να αφήσω το στίγμα μου. Θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Θέλω όλοι να νιώσουν αυτό που ένιωσα όταν έγραψα το τραγούδι. Και όλα όσα έχω κάνει μέχρι αυτό το σημείο ήταν με την ιδέα στο μυαλό ότι πρόκειται να κάνω κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Και με αυτό κατά νου, να κερδίσουμε και τον διαγωνισμό.”

Οι συνθέτες του τραγουδιού του Danny Saucedo είναι είδωλα του Αδάμ. Μας είπε ότι είναι πολύ περίεργος για το πώς θα είναι το τραγούδι του Danny και πιστεύει ότι είναι πραγματικά καλό. Αισθάνεται μεγάλη τιμή που το SVT τον επέλεξε για να ανοίξει ολόκληρο το τούρ, καθώς θα εμφανιστεί πρώτος στο πρώτο προκριματικό του τούρ:

“Είναι τρελό. Ειλικρινά πίστευα ότι ο Samir με τον Viktor θα άνοιγαν, μόνο και μόνο επειδή έχουν τόσους θαυμαστές και ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι. Κανείς δεν ξέρει ποιος είμαι, γιατί να ανοίξω εγώ το σόου; Αλλά νιώθω σούπερ, μεγάλη τιμή. Γιατί, όπως είπες, είναι μια χρονιά γεμάτη αστέρια, είναι γεμάτη από τεράστια ονόματα και το να μπορείς να εμφανιστείς πρώτος είναι τόσο τέλειο.”

Σχετικά με τη σκηνική του παρουσία, αρχικά δεν ήθελε να πει πολλά αλλά στη συνέχεια μας έδωσε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό:

“Σου είχα πει, νομίζω την τελευταία φορά που μιλήσαμε, ότι ήθελα να είναι καθηλωτικό και για να το κάνω να είναι πραγματικά καθηλωτικό πρέπει να είμαι μέρος του περιβάλλοντος και πρέπει να είμαι ένα με την σκηνή. Θα πω ότι δεν έχει να κάνει με σκηνικά, δεν θα έχω χορευτές και η σκηνή θα είναι πολύ απλή γιατί θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται ότι αυτό είμαι μόνο εγώ, είναι μόνο το τραγούδι, και είναι ωμό, και είναι γυμνό, παρόλο που είναι αυτό το μεγάλο έντονο EDM banger, να μπορεί να είναι ακόμα τόσο κοντά στην καρδιά σου, Καταλαβαίνεις τι εννοω;”

Ο μεγάλος του στόχος είναι μια διεθνής καριέρα. Έτσι, κερδίζοντας το διαγωνισμό ελπίζει να τον δουν και να τον αγαπήσουν σε όλο τον κόσμο:

“Έχω επίσης σχεδιάσει πολλά για το τι θα ακολουθήσει, γιατί νομίζω ότι θα το κάνω μόνο μία φορά και θέλω να το κάνω καταπληκτικό. Και μετά θέλω να το προωθήσω και να μπορέσω να ξεκινήσω μια διεθνή καριέρα. Έτσι, αυτό είναι ένα πρώτο στάδιο, σε μια μακρά προσπάθεια μου.”

Δεν προσάρμοσε ούτε το τραγούδι για το Melfest ούτε για να παίζει μια λίστα αναπαραγωγής γυμναστηρίου ή σε ένα φεστιβάλ, γι ‘αυτό ο Adam λέει ότι κατέληξε να μην είναι καθαρό EDM:

“Προσαρμόστηκα για το τραγούδι. Και το τραγούδι έπρεπε να είναι οικείο. Και χρειαζόταν η φωνή μου να είναι εκεί όλη την ώρα. Έτσι και πάλι, πρόκειται για το τραγούδι. Αλλά η ενορχήστρωση, τα synths και τα τύμπανα, είναι όλα πολύ, πολύ EDM. Και παρακαλώ κοιτάξτε κάθε λεπτομέρεια του. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί που να μην χρειάζεται να είναι εκεί. Έτσι, αν το δείτε σε βάθος, τότε μπορείτε να νιώσετε πράγματα με αυτό. Και θα είμαι χαρούμενος να μάθω τι σκέφτεται ο κόσος. Να μου πείτε, γιατί είμαι μόλις ένα DM μακριά.”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποκλειστική μας συνέντευξη με τον Adam Woods στο βίντεο που ακολουθεί:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον φετινό αγαπημένο σας εθνικό τελικό!

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τον μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο εθνικό τελικό: 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *