Σουηδία: Περικοπές στο προγραμματισμένο staging του Melodifestivalen για τον Danny Saucedo;

Σε ένα προηγούμενο άρθρο νωρίτερα σήμερα, διαβάσατε τα σχόλιά μου για τα τραγούδια αυτής της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένου του τραγουδιού του Danny Saucedo,Happy That You Found Me“.

Ο Danny Saucedo θα είναι μόνος του στη σκηνή. Σύμφωνα με την εξαιρετική εγκυκλοπαίδεια του SVT, με προσεκτικά συγκεντρωμένα στοιχεία και γεγονότα από τον εμπειρογνώμονα του Melodifestivalen Gustav Dahlander, Mellopedia, η σκηνική του παρουσία θα αποτελείται από μια αψίδα και μια σκάλα, έναν προτζέκτορα και στις οθόνες LED μια άλλη σκάλα και δύο αψίδες. Ήλιος και κοσμικά μοτίβα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και Mello-expert Tobbe Ek και Aftonbladet, υπήρξαν φήμες ότι τα αρχικά σχέδια για τη σκηνοθεσία του Danny ήταν κάπως διαφορετικά. Λέγεται ότι ήταν κάτι ασυνήθιστο και από όλες τις απόψεις μεγαλοπρεπές.

Αλλά προφανώς το κόστος ήταν πάρα πολύ ακριβό. Σταδιακά, έχει μειωθεί, έχει απλοποιηθεί. περιορίστηκε σε έναν πιο λογικό προϋπολογισμό που αρμόζει περισσότερο σε περίοδο πληθωρισμού και οικονομίας. Ναι μεν θα του κόστιζε λιγότερο από άποψη προϋπολογισμού, αλλά ταυτόχρονα θα έθετε σε κίνδυνο τη νίκη του στο φετινό Melodifestivalen; Θα μπορούσε το σχόλιό μου ότι ίσωσ καταλάβει τη δεύτερη θέση και πάλι να είναι αλήθεια;

Κάποιος με καλή εικόνα πίσω από τα παρασκήνια σχολίασε:

“Αν ξέρεις τι θα είχε κάνει αν είχε τη δυνατότητα, δεν είναι τόσο εντυπωσιακό πια.”

Έχοντας αυτές τις φήμες στο μυαλό μας, υπάρχει κίνδυνος ο Danny να είναι και πάλι επιλαχών. Υπάρχουν acts που είναι ισχυροί υποψήφιοι για τη νίκη, όπως οι Marcus & Martinus, Medina, Smash Into Pieces, Liamoo και Jacqline.

Ίσως είναι καλό που δεν γνωρίζουμε τι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Σε περίπτωση που γνωρίζαμε, θα νιώθαμε όπως πέρυσι όταν είδαμε την εμφάνιση της Loreen στο Λίβερπουλ, η οποία, λόγω τεχνικών περιορισμών, ήταν αρκετά απογοητευτική συγκριτικά με αυτό που είχαμε δει στο Melodifestivalen. Αυτό, ωστόσο, δεν κόστισε στη Loreen τη νίκη της.

Το πρόγραμμα των έξι παραστάσεων της περιοδείας Melodifestivalen 2024

  • Heat 1: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, Malmö Arena, Malmö
  • Heat 2: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, Scandinavium, Göteborg
  • Heat 3: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, Vida Arena, Växjö
  • Heat 4: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, Stiga Sports Arena, Eskilstuna
  • Heat 5: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, Löfbergs Arena, Karlstad
  • Τελικός: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, Friends Arena, Stockholm – Solna

Πηγή: Tobbe Ek/Schlagerbloggen/Aftonbladet

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Melodifestivalen 2024 και τη Σουηδική συμμετοχή για τη Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μην χάσετε τίποτα σχετικά με την αγαπημένη σας εθνική διαδικασία επιλογής: 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *