Ιταλία: Οι Jalisse διαμαρτύρονται για την 24η απόρριψη τους από το Φεστιβάλ του Sanremo!

Οι Jalisse, το ντουέτο που κέρδισε το Sanremo 1997, εκπροσωπώντας στην συνέχεια την Ιταλία στον διαγωνισμό της Eurovision με το Fiumi Di Parole κερδίζοντας την τέταρτη θέση, εξέφρασε δημόσια την διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια του, που για μία ακόμη φορά δεν επιλέχθηκαν μεταξύ των διαγωνιζόμενων καλλιτεχνών του Φεστιβάλ.

Οι Jalisse που αποτελούνται από τους Alessandra Drusian και Fabio Ricci, και είναι ζευγάρι και στην ζωή, προσπαθούν αδιαλείπτως  από την νίκη τους στο Sanremo 1997, να βρεθούν ξανά στην σκηνή του Ariston, χωρίς επιτυχία.

O Fabio Ricci αναρωτιέται στην μακροσκελή ανάρτηση του στην επίσημα σελίδα των Jalisse, αν τελικά ο λόγος της απόρριψης τους είναι ότι δεν έχουν τις κατάλληλες γνωριμίες. Παρ’ όλα αυτά όπως χαρακτηριστικά δηλώνει θα επιμείνουν, γιατί παραμένουν ρομαντικοί.

Κάθε χρόνο, με ατρόμητες καρδιές, για 24 χρόνια, κολλάμε στην τηλεόραση, χέρι-χέρι σαν δύο ερωτευμένους ονειροπόλους, όπως όταν περιμένετε μέχρι αργά να φτάσει ο Άγιος Βασίλης ή όταν είστε ο τελευταίος σε μια μακρά γραμμή και ελπίζεις ότι είναι η σειρά σου και αντ ‘αυτού όμως σου κλείνουν την πόρτα. Ελπίζουμε ότι οι Jalisse θα είναι μεταξύ αυτών των ονομάτων που θα ανακοινωθούν, με το νέο τραγούδι που καταθέτουμε στην επιτροπή, κάθε χρόνο.

Jalisse a Sanremo? 24 volte no!

Anche stasera, come da 24 anni, Alessandra e Fabio hanno seguito la tv per scoprire i…

Δημοσιεύτηκε από Jalisse στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Οι Jalisse αναρωτιούνται γιατί κόβονται κάθε χρόνο, λέγοντας πως δεν θέλουν να πιστέψουν τις φήμες πως όλοι όσοι επιλέγονται έχουν φιλικές σχέσεις με ανθρώπους της επιτροπής κλπ. Ο Fabio Ricci αποκαλύπτει και το τραγούδι που είχαν στείλει στον περσινό φεστιβάλ, λέγοντας ότι σίγουρα θα κυκλοφορήσουν και το φετινό τους.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *