Ιρλανδία: Οι Jedward κατέθεσαν τραγούδια για την Eurovision 2021!

Μέσω του Twitter οι Jedward, οι δίδυμοι που εκπροσώπησαν την Ιρλανδία στην Eurovision 2011 και 2012, αποκάλυψαν ότι έχουν καταθέσει τραγούδια να εκπροσωπήσουν την χώρα στον προσεχή διαγωνισμό!

Φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον για το 2021, αφού η δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας, λίγες ημέρες νωρίτερα επιβεβαίωσε την Lesley Roy ως την εκπρόσωπο της χώρας στον διαγωνισμό. Βέβαια θα μπορούσε εφόσον τα τραγούδια που κατέθεσαν οι Jedward είναι αξιόλογα, να επιλεγούν για τον διαγωνισμό πλέον του 2022.

Ποιοι είναι οι Jedward;

Οι Jedward (Johnκαι Edward Grimes) είναι δίδυμοι και αποτελούν ένα μουσικό duo. Είναι 30 ετών και έγιναν γνωστοί μέσα από την συμμετοχή τους στο Βρετανικό X Factor. Το 2011 εκπροσώπησαν την Ιρλανδία στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Lipstick, φθάνοντας στην όγδοη θέση, την καλύτερη θέση που έχει πάρει η χώρα στον 21ο αιώνα. Την επόμενη χρονιά κέρδισαν εκ νέου τον εθνικό τελικό της Ιρλανδίας με το τραγούδι Waterline. Διαγωνίστηκαν στην συνέχεια στην Eurovision 2012 καταλαμβάνοντας όμως αυτή την φορά την 19η θέση. Έχουν συμμετάσχει σε ταινίες, ριάλιτι σόου, αλλά και η ζωή τους έγινε ντοκιμαντέρ. Τα τελευταία χρόνια έχουν συμμετάσχει και σε διαφημιστικές καμπάνιες ως μοντέλα.

Θα θέλατε να δείτε τους Jedward ξανά στον διαγωνισμό της Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *