Ισραήλ: Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το τραγούδι της Eden | Δείτε τα βιντεοκλίπ!

Δόθηκαν στην δημοσιότητα πριν από λίγο τα βιντεοκλίπ των τριών υποψήφιων τραγουδιών της Eden για την Eurovision 2021. Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η διαδικτυακή ψηφοφορία για την τελική επιλογή της συμμετοχής του Ισραήλ στον φετινό διαγωνισμό.

Δείτε τα βιντεοκλίπ

  • LA LA LOVE

  • SET ME FREE
  • UE LA LA

Στις 25 Ιανουαρίου η ανακοίνωση

Στις 25 Ιανουαρίου σε μία ειδική εκπομπή με τίτλο HaShir Shelanu L’Erovizion και παρουσιάστρια την Lucy Ayoub που υπήρξε η μία εκ των τεσσάρων παρουσιαστών της Eurovision 2019, θα ανακοινωθεί ο νικητής της διαδικτυακής ψηφοφορίας και θα μάθουμε με ποιο τραγούδι θα διαγωνισθεί η Eden τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Το αρχικό σχέδιο της ισραηλινής δημόσιας τηλεόρασης ήταν η Eden να ερμηνεύσει ζωντανά τα τρία τραγούδια και το νικητήριο να επιλεγεί μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, αλλά και της κριτικής επιτροπής. Οι αυστηροί όμως περιορισμοί που έχουν τεθεί στο Ισραήλ και αποκλείουν τη συνάθροιση κόσμου, οδήγησε στην απόφαση της ακύρωσης του εθνικού τελικού και την επιλογή του τραγουδιού μόνο μέσω της διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Με ποιο τραγούδι θα θέλατε την Eden στην Eurovision 2021;

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θεωρώ ότι αφού θα έχει λόγο μόνο το κοινό είτε το ue lala θα επιλεγεί είτε το lala love, δεδομένου του ότι αυτά επέλεξε το κοινό να βρεθούν στην τελική επιλογή και το set me free ήταν επιλογή της επιτροπής.
    Για εμένα:
    3. Ue lala 6/10 μου βγάζει κάτι το επιθετικό και δε νομίζω πως της ταιριάζει.
    2. Set me free 7/10 έχει ωραία σημεία αλλά σαν κάτι να λείπει.
    1. Lala love αν εξαιρέσουμε λιγο τους στίχους, το θεωρώ ως τη καλύτερη επιλογή, είναι πιασαρικο ευδιάθετο, και μουσικά συνδυάζει και έθνικ στοιχεία χωρίς να γίνεται υπερβολικό. Νομίζω αυτό της πάει καλύτερα. 7,5/10

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *