Eurovision 2021: Δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους καλλιτέχνες!

Πριν δύο ημέρες, ο εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2021, Sietse Bakker, απόκαλυψε ότι η απόφαση για το σενάριο σύμφωνα με το οποίο θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός τον ερχόμενο Μάιο, θα ανακοινωθεί σε 4-5 εβδομάδες από τώρα.

Όπως είχε γίνει γνωστό ήδη από τα μέσα Σεπτεμβρίου, η EBU επεξεργάζεται τέσσερα σενάρια διεξαγωγής του διαγωνισμού, σε συνάρτηση πάντα με την πορεία της πανδημίας.

Σύμφωνα με την πλέον δημοφιλή εφημερίδα της Ολλανδίας, De Telegraaf, η τελική απόφαση ανάμενεται να ληφθεί στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ στο δημοσίευμά της γίνεται αναφορά και στο καθεστώς εμβολιασμού που θα υπάρχει ή όχι στα πλαίσια της Eurovision 2021.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Sietse Bakker:

Ο υποχρεωτικός ή μη εμβολιασμός είναι μία πολιτική επιλογή, όχι μία απόφαση που θα πάρουμε εμείς. Φυσικά ελπίζουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι παρευρισκόμενοι να έχουν εμβολιαστεί.

Επιπρόσθετα, ο εκτελεστικός παραγωγός του 65ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού ανέφερε χαρακτηριστικά:

Όπως είναι γνωστό, έχουμε ετοιμάσει τέσσερα διαφορετικά σενάρια ανάλογα με την πορεία της πανδημίας στην Ολλανδία τον Μάιο του 2021. Η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί σε κάθε περίπτωση και η απόφασή μας θα ληφθεί στις αρχές Φεβρουαρίου. Θα ληφθεί με βάση τις τότε συνθήκες και με βάση την προοπτική που θα υπάρχει ενόψει Μαίου.

πηγή: De Telegraaf

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *