Σουηδία: Πρώτος και με διαφορά ο Tusse στα στοιχήματα, ακολουθεί ο Eric Saade, τέταρτη πλέον η Dotter!

Μετά και το πέρας του τέταρτου και τελευταίου ημιτελικού του Melodifestivalen 2021, τα στοιχήματα δίνουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον νικητή του σουηδικού εθνικού τελικού. Ο Tusse είναι το μεγάλο φαβορί, τουλάχιστον αυτή την στιγμή, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Eric Saade.

Τα στοιχήματα

Αν και ο Tusse ήταν μόλις πέμπτος πριν την πραγματοποίηση του πρώτου ημιτελικού, εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση το περασμένο Σάββατο, αμέσως μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού, στον οποίο κέρδισε το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό της 13ης Μαρτίου. Στην δεύτερη θέση αλλά με πολύ υψηλότερες αποδόσεις συναντάμε πλέον τον Eric Saade, ο οποίος ήταν πρώτος για αρκετό διάστημα. Τρίτες συναντούμε τις περσινές νικήτριες του Melodifestivalen, The Mamas, οι οποίες αργά, αλλά σταθερά ανεβαίνουν. Τέταρτη πλέον είναι η Dotter η οποία επίσης πέρασε για ένα διάστημα από την πρώτη θέση.

Ακολουθούν με πολύ μεγάλη απόσταση οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, όπως ο Danny Saucedo, η Charlotte Perrelli, οι Arvingarna και ο Anton Ewald.

Το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαρτίου θα ολοκληρωθεί η λίστα με τους 12 φιναλίστ, αφού τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τον τελικό θα δοθούν στον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας.

Θα είναι ο νικητής του Melodifestivalen 2021 ο Tusse;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Melodifestivalen 2021!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η συμμετοχή του tusseδεν μου αρέσει σχεδόν καθόλου, αρχικά παρά τις 2-3 ακροάσεις δεν μου μένει με τίποτα. Αντίθετα εκείνη του saade και έπειτα της dotterκαι των the mamas μου μένουν πολύ πιο εύκολα αν και αυτες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σε ένα μέτριο ως κακό MF θα προτιμούσα να δω έναν εκ των 3 να εκπροσωπει την Σουηδία παρά το tusse. Νιώθω ότι η πρώτη θέση που του δίνουν τα στοιχήματα είναι ένα τρικ ώστε να πλουτίσουν (ξανά) οι στοιχηματικες, αν και πραγματικά δε ξέρω τι συμβαίνει στα σουηδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πάντως με βάση τη λογική και τη δημοφιλία τους o saade η dotter και η mamas έχουν περισσότερες πιθανότητες. Ο μόνος λόγος να δει κανείς το φετινό τελικό του MF είναι η αβεβαιότητα ως προς την εκπροσώπηση γιατί από άποψη τραγουδιών, δεεεν…

    Απάντηση
  2. Constantinos
    Constantinos says:

    Το τραγούδι του Tusse είναι πιο generic πεθαίνεις και δεν σου μένει καθόλου, ούτε καν η μελωδία. Ενδυματολογικά δε αρκετά κακόγουστη εμφάνιση. Από χτες μου έχει κολλήσει το τραγούδι του Eric αν και φωνητικά λάιβ δεν ήταν και τόσο καλός και η σκηνική του παρουσία επιδέχεται μερικές επιδιορθώσεις. Πάλι θα πλουτήσουν οι στοιχηματικές όπως και κάθε χρόνο στο Mello, ειδικά όταν υπάρχουν τέτοιες διαφορές καθώς μην ξεχνάμε Dotter, Wiktoria (!).

    Απάντηση
  3. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Ο Eric έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάει καλά τον Μάιο, έχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Οι Mamas πολύ καλές όπως πάντα. Από εκεί και πέρα, η Dotter, έχει καλό τραγούδι στο studio, αλλά live δεν μπορεί να το αναδείξει φωνητικά και σκηνικά. Ο Tusse, το φαβορί, καλός φωνητικά, αλλά σαν σύνολο το κλασικό «προκάτ» σουηδοποπ που αποθεώνεται από επιτροπές και στο κοινό δεν τα πάει τόσο καλά.

    Αν οι Σουηδοί ψηφίσουν σωστά, μπορεί να βγει μία αρκετά καλή συμμετοχή από ένα μέτριο melfest φέτος.

    Απάντηση
  4. ,
    , says:

    Θέλω πραγματικά πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ να νικήσει η Dotter νομίζω πως θα πάρει πολλούς ψήφους από το εφηβικό σουηδικό κοινό αλλά δεν ξέρω αν αρκεί αυτό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *